Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε στο TikTok το ψέμα που είχε πει για την βασίλισσα Ελισάβετ

Το βίντεο από την συνέντευξή της στην Oprah Winfrey.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές από τις αποκαλύψεις που πραγματοποίησαν η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στην Oprah Winfrey έχουν ανά διαστήματα αμφισβητηθεί. Στη λίστα αυτή, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη δήλωση της δούκισσας του Sussex από την εν λόγω συνέντευξη, όπως αποδεικνύει βίντεο του TikTok.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η συμφωνία εκατομμυρίων με το Netflix

@the.royal.watcher #fyp #meghanmarkle #princeharry #queenelizabeth #harryandmeghan #royalfamily ♬ original sound – The Royal Watcher

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η Meghan Markle, η Βασίλισσα Ελισάβετ τής είχε προσφέρει ένα μέρος από την κουβέρτα που ζέσταινε τα πόδια της κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok που ανέβασε ο λογαριασμός @the.royal.watcher φαίνεται να δείχνει την αείμνηστη βασίλισσα να βάζει απλώς την κουβέρτα πάνω από τα δικά της γόνατα, γεγονός που έχει παρακινήσει τους χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν την Meghan Markle ότι είπε ένα σοβαρό ψέμα σε μία πολυσυζητημένη συνέντευξη.

Διάβασε ακόμη – To comeback της Meghan Markle στο Instagram

Το βίντεο φαίνεται να τραβήχτηκε στις 14 Ιουνίου 2018, όταν η αείμνηστη βασίλισσα και η Meghan επισκέφθηκαν μαζί το Cheshire για μια ολόκληρη ημέρα επίσημων υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων των εγκαινίων της γέφυρας Mersey Gateway Bridge. Η Meghan ήταν ντυμένη με ένα εντυπωσιακό κρεμ φόρεμα Givenchy midi, ενώ η βασίλισσα τράβηξε την προσοχή με ένα φωτεινό σύνολο σε χρώμα λάιμ – το αγαπημένο της χρώμα για πιο χαλαρές, δημόσιες εμφανίσεις.

Αξίζει να αναφερθεί, βεβαίως, ότι ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν πως μερικά σημεία του βίντεο ήταν αρκετά σκοτεινά, γεγονός που έκανε αρκετά δύσκολο να δει κανείς τα πάντα καθαρά.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη