Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

10 βραβευμένα εστιατόρια για να επισκεφτείς στη Λευκωσία

Από τον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου τα Cyprus Eating Awards.

Τα Cyprus Eating Awards που εδώ και 16 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν για ακόμα μια χρονιά, στις 7 Σεπτεμβρίου, μια παρουσίαση της Nespresso με την στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Τα Cyprus Eating Awards βράβευσαν τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου για το 2020. Με συμμετοχές από 80 εστιατόρια, τα βραβεία απονεμήθηκαν σε 13 κατηγορίες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Μάιο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2020), Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου – Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου – Μεσογειακή Κουζίνα, Bar/Restaurant, Beach Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price, Μεσογειακή Κουζίνα, Best Gastropub by KEO Beer, Ψάρι powered by Kaz Oil και το Check In Special Award, που φέτος βράβευσε το καλύτερο Steak House. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, βραβεύθηκε το εστιατόριο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In Cyprus ως “Το αγαπημένο των αναγνωστών”, ανεξαρτήτως κατηγοριοποίησης.

Ακόμη, τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στον Σεφ της Χρονιάς, στο Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς, για την καλύτερη ανάδειξη Κυπριακού Προϊόντος, στο Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιών, για το καλύτερο Service, αλλά και στο καλύτερο Concept. Φέτος, τα Cyprus Eating Awards, ανταποκρινόμενα στις προσταγές των καιρών, απένειμαν βραβεία και για το Best Delivery by Dynamec, αλλά και στο εστιατόριο που προσαρμόστηκε στα δεδομένα της πανδημίας (Best Restaurant Adaptation), καθώς επίσης και για το Best Outdoor Dining.

Διάβασε ακόμη – Cyprus Eating Awards 2020: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν στην πρωτεύουσα, τη Λευκωσία, και σου τα προτείνουμε παρακάτω ως ακόμη μια επιλογή για την επόμενη σου έξοδο για φαγητό.

Kαλύτερη Νέα Άφιξη

Βραβευμένο: Tocayo, Λευκωσία

Καλύτερο Σουβλάκι

Βραβευμένο: Ττάσης, Λευκωσία

Κατηγορία: Μεσογειακή Κουζίνα

Βραβευμένο: Μπέμπα, Λευκωσία

Best Delivery, sponsored by Dynamec

Βραβευμένο: Moondog’s Bar & Grill, Λευκωσία

Best Outdoor Dining

Βραβευμένο: Αιγαίον, Λευκωσία

Nice Price

Βραβευμένο: Rokoko Kitchen & Bar, Λευκωσία

Kαλύτερο Bar/Restaurant

Βραβευμένο: Vino Cultura Wine Bar & Cellar, Λευκωσία

Restaurant adaptation

Βραβευμένο: Skinny Fox, Λευκωσία

BEST CONCEPT

Βραβευμένο: The Jolly Joker

Καλύτερη Διεθνής Κουζίνα

Βραβευμένο: Pralina Experience, Λευκωσία

Κεντρική φωτογραφία: Skinny Fox

Διάβασε ακόμη