Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Έστερ Σιακκά – Άννα Χαμπουλά: Το πρωτοποριακό site γνωριμιών που δημιούργησαν και διαφέρει από τα υπόλοιπα (βίντεο)  

Οι ψυχολόγοι – ψυχοθεραπεύτριες θέλουν να στηρίξουν τα άτομα που θέλουν να βρουν κάποιου είδους σχέση.

Οι ψυχολόγοι – ψυχοθεραπεύτριες, Έστερ Σιακκά και Άννα Χαμπουλά δημιούργησαν ένα site, που από αρκετούς χαρακτηρίζεται ως site γνωριμιών ωστόσο, όπως εκείνες επισημαίνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ήρθε κι έδεσε” και στην Κριστιάνα Γεωργίου, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την εφαρμογή αυτή και τη χρήση της.

Διάβασε ακόμη – 5 εφαρμογές που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις οργανωμένα και χωρίς στρες τη νέα σεζόν

“Είναι ένα site κοινωνικής στήριξης ατόμων που θέλουν να δημιουργήσουν σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές, ερωτικές, συναισθηματικές. Είναι εδώ για να στηρίξουν τα άτομα που θέλουν να βρουν κάποιου είδους σχέση. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν τους εαυτούς τους, να κοιτάξουν τα δυνατά τους σημεία και με βάση κάποιο είδος αυτοβελτίωσης που τους προτείνουμε να βρουν το κατάλληλο άτομο που ψάχνουν ή την κατάλληλη παρέα που ψάχνουν”, είπε η Έστερ Σιακκα.

Κατόπιν, η Άννα Χαμπουλά συμπλήρωσε λέγοντας: “Πρόσεξα ότι πάρα πολλά άτομα, προσπαθούσαν είτε να δημιουργήσουν μία σχέση είτε όταν δημιουργούσαν μία σχέση να την κρατήσουν σε υγιή επίπεδα και δεν τα κατάφερναν. Και αντί να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν γιατί δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μία σχέση ή γιατί αυτή η σχέση δεν μπορούσε να καλλιεργηθεί και να συνεχίσει, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μία άλλη σχέση”.

Διάβασε ακόμη – 10 tips για να ζήσεις καλύτερα και για περισσότερο σύμφωνα με τους Σουηδούς

Δες το σχετικό βίντεο:

Διάβασε ακόμη