Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δάφνη Αλεξάντερ: H Κύπρια ηθοποιός συμμετέχει σε ταινία του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Η ταινία “Beckett” είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε ολόκληρη στην Ελλάδα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας του Netflix που γυρίστηκε ολόκληρη στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές τον John David Washington και την Alicia Vikander που φέρει τον τίτλο “Βeckett”.

Σε αυτή την ταινία συμμετέχουν και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί σε δεύτερους ρόλους όπως είναι η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ισαβέλλα Μαργάρα, ο Πάνος Κορώνης, η Όλγα Σπυράκη αλλά και η Κύπρια ηθοποιός Δάφνη Αλεξάντερ.

Η Δάφνη Αλεξάντερ αποφοίτησε από μια από τις καλύτερες δραματικές σχολές του Λονδίνου, το LAMDA και από τότε ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Το βιογραφικό της συμπεριλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, παραγωγές του BBC και της HBO όπως επίσης και συμμετοχή στην ταινία “The ghost writer” του Ρομάν Πολάνσκι.

Τώρα συμμετέχει σε αυτή την σημαντική παραγωγή που θα βγει στην πλατφόρμα στις 13 Αυγούστου με δημιουργό του φιλμ τον Ιταλό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Ferdinando Cito Filomarino.

Η ιστορία στρέφεται γύρω από την περιπέτεια ενός ζευγαριού αμερικανών – ο John David Washington είναι ο Μπέκετ και η Alicia Vikander υποδύεται την Έιπριλ-που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύεται εναντίον του (ανάμεσα στους διώκτες του είναι και η ελληνική αστυνομία) θα έχει πολλά επεισόδια και ανατροπές. Η μόνη του ελπίδα για να σωθεί είναι να φτάσει σώος στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας.

Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν επίσης στιγμιότυπα από σκηνές που γυρίστηκαν στα Τρίκαλα και τα Γιάννενα.

Διάβασε ακόμη