Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (15-21/04)

Μια παρορμητική εύνοια.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Χείρωνα στην 19η μοίρα του Κριού, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, τα οποία ζητούν επίλυση.

Στις 17 Απριλίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, στην 15η μοίρα του Κριού.  Νέες συνεργασίες, δημιουργικότητα, αλλά και κοινωνικοποίηση, σας φέρνει  μπροστά από  επιτυχίες, κυρίως με καλή διαχείριση από την μεριά σας.

19 Απριλίου ο Ερμής σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη στην 17η μοίρα του Κριού, εντείνει την καλή επικοινωνία, αλλά και τις γνωριμίες που μπορεί να γίνουν, μέσα από βιαστικές κινήσεις. Ενώ παράλληλα δίνει ισχυρή θέληση και φιλοδοξία.

Την ίδια μέρα λίγο αργότερα, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία στην 21η μοίρα Ιχθύων/Ταύρου, δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για επαγγελματικές ενάρξεις, συνεργασίες και μεγαλύτερη προσήλωση στα υλικά αγαθά. Ενώ την αμέσως  επόμενη το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στην ίδια μοίρα των παραπάνω ζωδίων, φέρνει πρωτοτυπία και εφευρετικότητα στις κινήσεις και στις  συνεργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει.

21 Απριλίου και η πολυσυζητημένη σύνοδος Δία/Ουρανού στην 21η μοίρα του ζωδίου του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές οι οποίες θα εκφραστούν μέσα από πρωτοπόρες ιδέες, εφευρετικότητα, αλλά και την ευκαιρία να αποτινάξουμε ότι δεν είναι πλέον  λειτουργικό.

Την ίδια μέρα αργότερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στην 20η μοίρα  του Κριού, φέρνει στο προσκήνιο συμπεριφορές και επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες χρίζουν “ίασης”. Ζητά  ευγένεια και ήθος στην επικοινωνία μας, αλλά με την βιασύνη και τον παρορμητισμό μπορεί να γίνουν λάθη.

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα κυλά  καλά  για εσάς,  ενώ  εξακολουθείτε να εστιάζετε σε γνωριμίες, κοινωνικοποίηση  και πιθανές συνεργασίες. Απολαύστε το ξεκούραστο κλίμα των  ημερών και εκμεταλλευτείτε  το θετικά, για να επιτύχετε μελλοντικούς στόχους.

Β’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή έχει πολύ καλές προοπτικές για εσάς! Νέες συνεργασίες οι  οποίες  θα φέρουν  άνοδο στα έσοδά σας. Αυτό είναι πιο έντονο για όσους ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τις τέχνες γενικότερα. Η καλή διάθεση, η ανταλλαγή ιδεών, αλλά και κάποια καλά νέα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μικρές επεκτάσεις ή μετακινήσεις, οι οποίες προωθούν τα επαγγελματικά σας  πλάνα. Η καλή επικοινωνία, σας βοηθά επίσης και στις συναδελφικές σας σχέσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Μια ξαφνική αλλαγή, θετική για τα οικονομικά σας, μπορεί να συμβεί μέσα από φίλους ή ομάδες στις οποίες ανήκετε. Εάν το επάγγελμά σας έχει να κάνει με κόσμο, τότε είναι πιθανό να  υπάρχει μεγάλη προσέλκυση κόσμου, με έντονες τις ημέρες προς το τέλος της  εβδομάδας.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Α’ δεκαήμερο: Παρότι τα δρώμενα είναι πολλά την εβδομάδα αυτή και ποικίλλουν, εσείς είστε αρκετά ήρεμοι. Η κύρια ασχολία σας και η επικέντρωσή σας, έχει να κάνει κυρίως, ως προς τους στόχους των επαγγελματικών σας.

Β’ δεκαήμερο: Μια παρανόηση ή ένας καβγάς των προηγούμενων ημερών, ιδιαίτερα αν εργάζεστε σε μεγάλη εταιρεία, τώρα μπορεί  να βρει μια λύση. Συζητήσεις για κάποια πρόσληψη οι άνεργοι μπορεί  να κάνετε, έστω και ανεπίσημα, ενώ κάποιοι άλλοι να μπορέσετε  να επιτύχετε  μια περισσότερο συμφέρουσα συνεργασία, κυρίως ως προς τα οικονομικά  σας. Όμως η εβδομάδα έχει έξοδα που δεν υπολογίζατε. Προσέξτε τα οικονομικά  σας.

Γ’ δεκαήμερο: Πολύ καλές αλλαγές θετικές για το δικό σας δεκαήμερο, οι οποίες αφορούν, οικονομικά θέματα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα τρίτων (φόροι, κληρονομιές  κτλ.), αλλά και με την καριέρα σας. Απρόσμενες βοήθειες έρχονται για να σας εξελίξουν και  να δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο: Καλές κινήσεις κι επιλογές κάνετε, κυρίως αν αυτές οι επιλογές αφορούν τον επικοινωνιακό σας τομέα, μια επέκταση που θέλετε να κάνετε ή μια επιμόρφωση που αφορά το επάγγελμα σας. Η εβδομάδα είναι καλή, προσοχή όμως στα οικονομικά σας κυρίως τις  2 πρώτες ημέρες.

Β’ δεκαήμερο: Έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε τις οποίες ρήξεις έχουν προηγηθεί  την εβδομάδα πριν, κυρίως αν  αυτό αφορούσε τις οικονομικές σας απολαβές. Πολύ καλές ευκαιρίες για  νέες γνωριμίες και κοινωνικοποίηση. Δεν αποκλείετε αν ασχολείστε με τα  κοινά ή  γενικά με κόσμο να γίνεται δημοφιλείς, όμως μπορεί κάποιες πληροφορίες  ή νέα  να σας  ενοχλήσουν. Προσοχή στα οικονομικά σας, λόγω σπατάλης αλλά και υποχρεώσεων.

Γ’ δεκαήμερο: Καλές επαγγελματικές  συμφωνίες, κυρίως ως προς το κέρδος σας ίσως  κάνετε αυτή την  εβδομάδα. Ανεπίσημες συζητήσεις για συνεργασίες αλλά και επέκταση  της δουλειάς σας, μπορεί να γίνουν εντελώς απρόσμενα. Προσέξτε λίγο αν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρεία ή αν έχετε να διεκπεραιώσετε δουλειές στο δημόσιο, μπορεί να μην έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένετε.

Καρκίνος  (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο: Ενώ έχετε εστιάσει για να λύσετε οικονομικές  υποθέσεις που σας αφορούν, στο τέλος της εβδομάδας, επηρεάζεστε κατά κάποιο τρόπο από ένα άτομο. Οι οικονομικές συμβουλές που θα σας δώσει, πιθανόν να μην είναι η καλύτερη λύση. Μην βιαστείτε να κάνετε βήματα.

Β’ δεκαήμερο: Είναι μια εβδομάδα που  μπορείτε να συζητήσετε τις  οικονομικές σας απαιτήσεις. Βέβαια, μπορεί να ακούσετε και απόψεις που θα σας δυσαρεστήσουν, αλλά είναι πολύ πιθανό στο τέλος να φτάσετε το στόχο σας. Παρότι κάποιες καταστάσεις ηρεμούν και εξομαλύνονται, μην κάνετε ακόμη κινήσεις για επεκτάσεις ή επαγγελματικά ταξίδια.

Γ’ δεκαήμερο: Ιδιαίτερες ευκαιρίες, μη αναμενόμενες, θα έρθουν για εσάς, στα οικονομικά σας, αλλά και στις συναδελφικές σας σχέσεις. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να τακτοποιήσετε ό,τι έχετε σε οργανισμούς ή δημόσιο. Δεν αποκλείεται να έρθει μια πρόσληψη τώρα, για όσους το έχετε αναζητήσει. Γενικά θα ευνοηθείτε και μέσα από ομάδες ή φίλους,  για ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο: Δεν είναι μια άσχημη εβδομάδα για εσάς. Παρόλα αυτά, κάποιες διχογνωμίες ή αντιθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες σας. Τίποτα όμως το οποίο να σας θορυβήσει ιδιαίτερα. Μπορείτε να κινηθείτε όπως αποφασίσετε!

Β’ δεκαήμερο: Πολύ καλές σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες, θα αναπτυχθούν για όσους σκέφτεστε μια επιμόρφωση ή μια επαγγελματική επέκταση. Πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι, για να διευθετήσετε επαγγελματικά θέματα. Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι μπορεί να  υπάρχει διαρροή λόγω  υπερβολών και σπατάλης και ήδη είχατε πρόβλημα  με οικονομικές  υποχρεώσεις. Μην το παρακάνετε σε αυτόν τον τομέα.

Γ’ δεκαήμερο: Μια ξαφνική στροφή στα επαγγελματικά σας δρώμενα, προς μία θετική κατεύθυνση, έρχεται να σας αναπτερώσει το ηθικό! Έντονη δημιουργικότητα, αλλά και ανέλπιστες συνεργασίες, αλλάζουν την πρακτική δομή στα εργασιακά σας. Καλές σχέσεις με ανωτέρους, σας βοηθούν. Προσοχή σε θέματα δανείων, φόρων ή ό,τι σας απασχολεί, μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις.

Παρθένος  (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και με τους ανωτέρους σας είναι πολύ καλές. Μη έχοντας ιδιαίτερα θέματα στο μυαλό σας, μπορεί να προσεγγίσετε τους καθημερινούς σας στόχους με μεγαλύτερη ηρεμία. Έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε, αλλά και να λειτουργήσετε πιο ανάλαφρα μέσα στην εβδομάδα.

Β’ δεκαήμερο: Κάποιες προστριβές των τελευταίων ημερών, ίσως θα σας απασχολήσουν για λίγο ακόμη. Όμως οι ευκαιρίες που έρχονται, αναφορικά με συνεργασίες και κατευθύνσεις διεύρυνσης των επαγγελματικών σας, θα είναι αρκετά καλές. Ένα επαγγελματικό δάνειο ή οικονομικές εισφορές ή ό,τι ακόμη σας απασχολεί, τώρα υπάρχει η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε, μέσα  από τις σωστές συμβουλές και συναλλαγές.

Γ’ δεκαήμερο: Απρόσμενες  ευκαιρίες δράσης και  δικτύωσης, ιντερνετικής και όχι μόνο! Αν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σας, θα  δείτε ότι σας ανοίγονται ξαφνικά δίοδοι, τις οποίες δεν είχατε σκεφτεί. Πολύ δικά σας άτομα σας στηρίζουν στις αποφάσεις σας και αυτό σας τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Ζυγός  (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Δημιουργικότητα και τύχη, είναι το  κοκτέιλ της  επιτυχίας σας γι’ αυτές τις μέρες. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα επίσης από τύχη, αλλά θα σας παρότρυνα να έχετε ένα μέτρο, γιατί αυτό μπορεί να αντιστραφεί! Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, ως προς το να βρείτε νέες πηγές εσόδων ή να πάρετε μια αύξηση.

Β’ δεκαήμερο: Κάποιες συναδελφικές/φιλικές σχέσεις ίσως έληξαν, αλλά κάποιες άλλες  έρχονται. Νέες συνεργασίες και μάλιστα με άτομα που θα δημιουργήσετε στενούς και καλούς δεσμούς, είναι προ των πυλών για εσάς! Πετυχαίνετε τους στόχους σας και επίσης καταφέρνετε να καλές συμφωνίες ως προς το οικονομικό σας μέλλον. Οι γνωριμίες και οι προσκλήσεις που μπορεί να  δεχτείτε θα αλλάξουν κυριολεκτικά την επαγγελματική σας καθημερινότητα.

Γ’ δεκαήμερο: Θέματα οικονομικά, όπως δάνεια, φόροι, κληρονομιές ή ό,τι ακόμη σας απασχολεί, παίρνουν τώρα μια  αναπάντεχα θετική εξέλιξη. Δεν αποκλείεται με κάποιο τρόπο να έχετε χρηματική βοήθεια, αλλά και προτάσεις για μια νέα θέση ή μια επέκταση, την οποία ίσως σας καλέσουν να αποδεχθείτε. Όπως και να έχει, είναι μια καλή εβδομάδα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου –  22 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Μια καλή και ήρεμη εβδομάδα είναι για το δικό σας δεκαήμερο. Με την άνεση των κινήσεων και την σκέψη σας να κατευθύνεται από εσάς, κι όχι εσείς από την σκέψη σας, μπορείτε να κάνετε βήματα με άνεση προς πράγματα που πρακτικά θέλετε να επιτύχετε. Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία των ημερών.

Β’ δεκαήμερο: Αυτές οι ημέρες, φυλούν για εσάς, φιλόδοξα σχέδια και ευκαιρίες, τόσο για νέες γνωριμίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και για πιθανές προτάσεις. Αρκετοί από εσάς, ίσως τώρα προσεγγίσετε, άτομα που έως και σήμερα είχατε απλά τυπικές σχέσεις ή ίσως σας προσεγγίσουν. Προσέξτε μόνο με κάποια άτομα κυρίως από ομάδες, λόγια τα οποία μπορεί να  νιώσετε ενοχλημένοι.

Γ’ δεκαήμερο: Θετικές καλές συνεργασίες, για όσους από εσάς ψάχνεται και μάλιστα από αυτές που δεν περιμένατε! Σας εκπλήσσουν θετικά, οικεία άτομα που σας στηρίζουν και σας βοηθούν, αλλά και οι οικονομικές σας εξελίξεις, καθώς φαίνεται να παίρνουν μια ανοδική πορεία.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα ευνοεί πολύ το επικοινωνιακό σας κομμάτι και ιδιαίτερα όσους ασχολείστε με τον συγκεκριμένο τομέα. Σε γενικές γραμμές όμως, εάν δεν εστιάσετε να πείσετε μόνο για τις ιδέες σας, αλλά είστε και λίγο διπλωματικοί, θα διαπρέψετε αυτές τις μέρες.  Πείθοντας με μαεστρία τους πελάτες σας και φέρνοντας κέρδη με το λόγο σας.

Β’ δεκαήμερο: Πολύ καλές συνεργασίες, ευκαιρίες, δημοφιλία αν ασχολείστε με τα κοινά. Η εβδομάδα είναι καλή και φέρνει τύχη και δημιουργικότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ξεπερνάτε κάποιες “επιπλοκές” που είχατε και κάποιοι είστε έτοιμοι ακόμη και να κάνετε νέες συνεργασίες ή τουλάχιστον να συζητήσετε γι’ αυτές!

Γ’ δεκαήμερο: Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και με αδέλφια ή προσφιλή σας πρόσωπα, που συνεργάζεστε ή θέλετε να συνεργαστείτε, παίρνουν μια απρόσμενα θετική οδό. Ιδέες που γίνονται πράξεις σας βάζουν στη διαδικασία ενός διαφορετικού μέλλοντος. Επεκτάσεις και επαγγελματικά ταξίδια, ίσως έχουν μικρά εμπόδια  αν γίνουν στη μέση της εβδομάδας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Α’ δεκαήμερο: Τα οικονομικά σας πλάνα, περιλαμβάνουν μια μεγάλη μερίδα ατόμων. Αν είστε έμποροι ή έχετε  την όποια επαγγελματική σχέση με μεγάλο κοινό, θα τα καταφέρετε  αρκετά καλά. Δημιουργείτε τώρα τις  προϋποθέσεις για μεγαλύτερο εισόδημα έστω και  μακροπρόθεσμα.

Β’ δεκαήμερο: Οικογενειακή στήριξη θα έχετε αλλά και ιδέες για τα επαγγελματικά σας.  Όσοι  εργάζεστε με τις πωλήσεις κατοικιών, οικοπέδων, είναι πιθανό να έλξετε ένα μεγαλύτερο αριθμό ατόμων. Επίσης οι καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας, μπορεί να φέρουν ανανέωση συμβολαίων προς όφελός σας.

Γ’ δεκαήμερο: Δημιουργικοί στο έπακρο με τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σας να έρχονται θετικά στο προσκήνιο. Θέλετε να επιτύχετε και οι συνθήκες σας βοηθούν. Συνεργασίες ή επεκτάσεις, καλή επικοινωνία και εμπεριστατωμένες απόψεις, σας επιτρέπουν να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήματα. Λίγο ξαφνικά, αλλά με αρκετές πιθανότητες επιτυχίες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Α’ δεκαήμερο: Μεγαλεπήβολα σχέδια κυρίως για την καριέρα σας ή για  τις σχέσεις με άτομα που βρίσκονται σε καίριες θέσεις και μπορούν να βοηθήσουν στην ανέλιξή σας. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε και τα καταφέρνετε κάθε μέρα και λίγο παραπάνω. Προσοχή μόνο στις διενέξεις που μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

Β’ δεκαήμερο: Με τη βοήθεια οικείων σας προσώπων τα οικονομικά σας επανακάμπτουν, κι αυτό είναι που έχει σημασία. Θα κάνετε συζητήσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες ή και επαγγελματικές επεκτάσεις, αλλά θα έλξετε και πολύ κόσμο  γύρω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε επιλογές με μεγαλύτερο  εύρος σε όλους τους τομείς. Για κάποιους, καλά νέα που περιμένετε θα έρθουν τώρα, σχετικά με οικονομικές διευθετήσεις ή την ένταξή σας σε μια δημιουργική ομάδα.

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε αποφασίσει  να εργαστείτε  στην οικογενειακή επιχείρηση;  Ή να συνεργαστείτε με συγγενικό σας πρόσωπο; Ακόμη κι αν όχι, ξαφνικά μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση, που θα βοηθήσει τα οικονομικά σας! Αξιολογείστε τις ευκαιρίες και μην βιαστείτε  ούτε να πράξετε, ούτε όμως και να εξιδανικεύσετε. Σκεφτείτε τις λεπτομέρειες.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο: Δημιουργικοί ακόμη κι αν εργάζεστε από το σπίτι σας θα είστε αυτές τις μέρες. Ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, οι ιδέες σας θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα καταφέρετε  με κάποιο τρόπο να ενθουσιάσετε τους γύρω σας. Δημιουργία και καλές επιλογές, σημαίνει καλύτερα οικονομικά.

Β’ δεκαήμερο: Είναι σαν να έλκετε τα χρήματα αυτή την εβδομάδα και να έρχονται ευκαιρίες και συνεργασιών  και επεκτάσεων, αλλά και διευθέτησης των οικονομικών  σας υποχρεώσεων. Δυσκολεύεστε ακόμη λόγω όσων έχουν  ήδη συμβεί το προηγούμενο διάστημα,  αλλά να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας!

Γ’ δεκαήμερο: Κάποιοι από εσάς, θα έχετε προτάσεις για συνεργασίες, από οικεία σας  πρόσωπα, τα οποία έχουν δει και εκτίμηση τη δουλειά σας και αυτό  που είστε! Μάλιστα θα είναι κάτι που δεν  θα περιμένετε. Μια επίσης καλή πρόταση μπορεί να δεχτείτε από ανωτέρους σας. Τα  οικονομικά  σας μπορούν να δουν μια ανοδική πορεία, αν χρησιμοποιήσετε συνετά τις  επιλογές που σας δίνονται.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας “μπούσουλας”. Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν “οδηγό”, μια ουράνια πυξίδα.

Πλανήτες που στις “βόλτες” τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη