Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις μέχρι (04/05)

Είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε προσωπικά έργα.

Για την περίοδο έως 4 Μαΐου, οι ουράνιες μετακινήσεις περιλαμβάνουν τον Άρη στον Κριό, την Αφροδίτη στον Ταύρο, και το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτές οι όψεις επηρεάζουν τα δώδεκα ζώδια με διαφορετικούς τρόπους αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθούμε από το βάθος των αποκαλύψεων αλλά και των ευκαιριών

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιο σας σας εμπνέει με έντονη ενέργεια και παρορμητικότητα, ωθώντας σας να δράσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε προσωπικά έργα και να λάβετε τολμηρές αποφάσεις. Ωστόσο, προσέξτε την υπερβολική αυθορμητισμό και διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε δύσκολες καταστάσεις.

Ταύρος

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας φέρνει ενίσχυση στις σχέσεις και στην προσωπική σας έλξη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σχέσεις και να απολαύσετε κοινωνικές συναντήσεις. Επίσης, μπορείτε να νιώσετε μια αύξηση στη δημιουργικότητα, ιδιαίτερα σε τομείς που απαιτούν αισθητική ευαισθησία.

Δίδυμοι

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να φέρει ένταση και ανταγωνισμό στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να είστε σαφείς στις επικοινωνίες σας και να αποφεύγετε παρεξηγήσεις. Επιπλέον, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερη ψυχική πίεση, οπότε φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο στην εσωτερική σας ανάπτυξη και συναισθηματική ευεξία. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο για να αναλογιστείτε τα βαθύτερα σας συναισθήματα ή να επουλώσετε παλιές πληγές. Αυτή είναι επίσης καλή στιγμή για διαλογισμό και πνευματική εργασία.

Λέων

Με τον Άρη να ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή, είναι πιθανό να βρεθείτε στο κέντρο της προσοχής σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εποχή για να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ωστόσο, προσέξτε τις ανταγωνιστικές τάσεις και διατηρήστε την υπερηφάνεια σε έλεγχο για να αποφύγετε συγκρούσεις.

Παρθένος

Μπορείτε να βιώσετε μια ανανέωση στην εργασιακή σας ζωή. Ο Άρης ενισχύει την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για σκληρή εργασία. Επωφεληθείτε από αυτό το κίνητρο για να ολοκληρώσετε έργα που έχουν μείνει στην αναμονή ή για να αναλάβετε νέες προκλήσεις. Η λεπτομέρεια και η οργάνωση θα είναι κλειδιά στην επιτυχία σας.

Ζυγός

Η αντίθεση του Άρη από τον Κριό μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ισορροπία και να είστε δίκαιοι στις αποφάσεις σας. Αποφύγετε τους εκρηκτικούς καυγάδες και επιδιώξτε την αρμονία μέσω διαλόγου και συμβιβασμού.

Σκορπιός

Η περίοδος αυτή ενδέχεται να φέρει μεγαλύτερη ένταση και πάθος στις προσωπικές σχέσεις. Η συναισθηματική σας ένταση μπορεί να ενταθεί, και ίσως να νιώσετε ότι τα βάθη των συναισθημάτων σας είναι πιο εκτεθειμένα από ποτέ. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εποχή για να εξερευνήσετε τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής σας και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις που έχουν πραγματική σημασία για εσάς.

Τοξότης

Αυτή η περίοδος προσφέρεται για την εξερεύνηση νέων ιδεών και τη μάθηση. Ο Άρης σας κινητοποιεί να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Ίσως βρεθείτε να ταξιδεύετε ή να ασχολείστε με μαθήματα και σεμινάρια. Η φιλοσοφική σας διάθεση θα ενισχυθεί, και οι συζητήσεις με άλλους μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα πλούσιες και εμπνευσμένες.

Αιγόκερως

Η περίοδος ενδέχεται να φέρει επαναξιολόγηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων. Ο Άρης σας καλεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να θέσετε νέα, πιο φιλόδοξα σχέδια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα απαιτήσουν σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, αλλά οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν.

Υδροχόος

Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει επιπλέον ένταση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις εντάσεις με σύνεση και να αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές. Η περίοδος αυτή ευνοεί τη βαθιά συναισθηματική επεξεργασία και την προσωπική μεταμόρφωση.

Ιχθύες

Μπορείτε να αισθανθείτε μια βαθύτερη σύνδεση με τον πνευματικό κόσμο και τις δημιουργικές σας εκφράσεις. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για τέχνη, δημιουργική γραφή, και άλλες μορφές έκφρασης που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη