Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το αγαπημένο βιβλίο της Ραμόνα Φίλιπ

Το βιβλίο που μιλάει για τις εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, του να μεγαλώνεις και που έχουμε ήδη προσθέσει στο Xmas wishlist μας.

Της Νικόλ Ζένιου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί το αγαπημένο βιβλίο της σχεδιάστριας μόδας Ραμόνα Φίλιπ, αλλά και κάθε ενημερωμένου fashion girl, το “Older but Better, but Older: The Αrt of Growing Upτης Παριζιάνας style icon Caroline de Maigret και της Sophie Mas δεν πρέπει να λείπει από τα ράφια σου.

Η Ραμόνα, μοιράστηκε πρόσφατα με τους followers της στο Instagram το εν λόγω βιβλίο σε σχετική ερώτηση που τις έκαναν, υπενθυμίζοντας μας τους λόγους που το λατρεύουμε και εμείς, ως κορίτσια της μόδας αλλά και του ανεπιτήδευτου γαλλικού στυλ.

Διάβασε ακόμη – To booklist της Έμιλυς Γιολίτη: Ποια βιβλία σου προτείνει για το Σαββατοκύριακο

Το “Older but Better, but Older: The art of growing up” λοιπόν, είναι το δεύτερο βιβλίο της Caroline de Maigret, έπειτα από το New York Times best seller “How to be Parisian” (που ήδη έχουμε).

Διάβασε ακόμη – Style icon: H Caroline de Maigret μιλάει για τη μόδα και το στυλ

Το βιβλίο αυτό μιλάει για τις εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, του να μεγαλώνεις. Οι δυο Παριζιάνες συζητούν πώς είναι να τις αποκαλούν πλέον Madame, αντί για Mademoiselle και τι σημαίνει αυτό. Σε μία συνέντευξη στους Sunday Times η De Maigret, που παραμένει και πρέσβειρα του οίκου Chanel, μίλησε με χιούμορ για το ότι μεγαλώνει. Στα 44 της μίλησε ανοιχτά το botox, τα γκρίζα μαλλιά, τις ατέλειες αλλά και για το ότι είναι απολύτως ΟΚ το να περνούν οι γυναίκες την κρίση της μέσης ηλικίας.

“Θα ήθελα πολύ να κάνω μπότοξ αλλά δεν έχω το θάρρος. Κάποιες από τις φίλες μου κάνουν ενέσεις εδώ και χρόνια. Είναι κάπως κλισέ να λέγεται ότι οι Γαλλίδες δεν κάνουν τίποτα. Φυσικά και κάνουν, απλώς όχι συχνά. Στη Γαλλία, αν φαίνεται σε μια γυναίκα οποιαδήποτε παρέμβαση, θεωρείται αποτυχημένη δουλειά,” αναφέρει η De Maigret.

Μάθε περισσότερα και για τις δύο εκδόσεις στο official instagram account παρακάτω:

Διάβασε ακόμη