Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (26/04)

Η θεραπεία της αγάπης.

Στις 26 Απριλίου, η Αφροδίτη, γνωστή και ως ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, συναντά τον Χείρωνα, που ονομάζεται επίσης “ο τραυματισμένος θεραπευτής”. Αυτή η σύνδεση μπορεί να αναδείξει θέματα θεραπείας και αυτοεκτίμησης στις προσωπικές σχέσεις μας. Ας εξετάσουμε τις επιπτώσεις αυτής της όψης στα διάφορα ζώδια:

Κριός: Αυτή η σύνδεση υπογραμμίζει την ανάγκη αντιμετώπισης παλιών τραυμάτων που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σας, κάνοντας αυτή την περίοδο κατάλληλη για αυτοσυγκέντρωση και αυτοθεραπεία.

Ταύρος: Η Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια θέματα θεραπείας στις φιλίες και τις κοινωνικές σχέσεις. Είναι ιδανική στιγμή για διευκρινίσεις και επούλωση παλαιών πληγών με φίλους.

Δίδυμοι: Εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται μέσω της επίλυσης μικρών παρεξηγήσεων ή της αντιμετώπισης εσωτερικών συγκρούσεων. Είναι καιρός να δείξετε κατανόηση στους συναδέλφους σας.

Καρκίνος: Η συνάντηση αυτή μπορεί να αναδείξει ευκαιρίες για επούλωση στον τομέα της πνευματικότητας και της εκπαίδευσης. Ίσως βρείτε ειρήνη μέσω της μάθησης και της εξερεύνησης νέων πολιτισμών ή φιλοσοφιών.

Λέων: Αυτή η συνάντηση εστιάζει στη θεραπεία συναισθηματικών και ψυχολογικών θεμάτων που ενδεχομένως επηρεάζουν τη σεξουαλικότητα ή τη δημιουργικότητά σας. Είναι καιρός να αναζητήσετε βαθύτερες αλήθειες και να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Παρθένος: Η θεραπεία μέσω σχέσεων μπορεί να είναι σημαντικό θέμα της ημέρας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις ίσως χρειάζονται αναθεώρηση και ανανέωση.

Ζυγός: Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή τον τρόπο που οργανώνετε την καθημερινότητά σας.

Σκορπιός: Οι ρομαντικές σχέσεις και η δημιουργική έκφραση επηρεάζονται. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για επούλωση στον τομέα της αγάπης και της προσωπικής έκφρασης.

Τοξότης: Η παραλληλία μπορεί να φέρει θέματα επούλωσης που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε θέματα με οικογενειακά μέλη.

Αιγόκερως: Οι σχέσεις με αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς μπορεί να χρειάζονται προσοχή. Είναι η στιγμή για ειλικρινείς συζητήσεις και για την επίλυση παλιών παρεξηγήσεων.

Υδροχόος: Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να επηρεαστεί από αυτή την παραλληλία, με ευκαιρίες για αναδιαρθρώσεις και βελτιώσεις. Σκεφτείτε νέες στρατηγικές για να αυξήσετε την ασφάλειά σας.

Ιχθύες: Η προσωπική σας εξέλιξη και αυτο-ανακάλυψη είναι στο επίκεντρο. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να εξερευνήσετε νέες πτυχές του εαυτού σας και να θεραπεύσετε παλιά συναισθηματικά τραύματα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη