Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας (08-14/04)

Δυσκολίες, προβλήματα, επανασυνδέσεις σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού. Μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, η οποία επηρεάζει κυρίως Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους και Αιγόκερους γεννημένους τέλος 4ου,αρχές 5ου πενθημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 17η,18η,19η και 20η μοίρα των ζωδίων. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ουσιαστικά ότι κάθε έκλειψη μας επηρεάζει όλους, ακόμα και αν δεν πέφτει πάνω σε κάποιον προσωπικό πλανήτη μας (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα μας.  Είναι σημαντικό να δείτε σε ποιο οίκο πέφτει η έκλειψη στον δικό σας αστρολογικό χάρτη, για να καταλάβετε σε ποιον τομέα της ζωής σας, θα δεχτείτε την επιρροή της. Στα μέσα περίπου της εβδομάδας, έχουμε μια αρκετά δύσκολη όψη. Την πολυσυζητημένη σύνοδο μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο. Την επιρροή αυτής της όψης θα νιώσουν έντονα οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι τέλος 2ου αρχές 3ου πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 14η,15η και 16η μοίρα. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, που χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση, με νεύρα, εκνευρισμό, εντάσεις, βιασύνη, επιθετικότητα, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων και εκρήξεων θυμού. 

Η πιο τυχερή και ευχάριστη όψη της εβδομάδας αυτής, είναι η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή , ανάδρομο πια στο ζώδιο του Κριού. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους αλλά και Τοξότες και Λέοντες,  γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο έχουν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό.

Καθώς, είναι μια εξαιρετικά πιεστική εβδομάδα, η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι για όλα τα ζώδια η ίδια. Ουσιαστικά, θα είναι η λιγότερο επιθετική και απαιτητική για κάποια ζώδια, όπως είναι οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, και όχι τόσο η πιο τυχερή. Το καλό για τα συγκεκριμένα ζώδια, είναι ότι η ηλιακή έκλειψη, καθώς και η σύνοδος του Άρη-Κρόνου, δεν τους επηρεάζει άμεσα. Πάντα βέβαια, κοιτάμε ολόκληρο τον αστρολογικό μας χάρτη, καθώς μπορεί η επιρροή να είναι στη Σελήνη, τον Ωροσκόπο, το Μεσουράνημα, τον Ερμή , την Αφροδίτη ή τον Άρη σας.

ΚΡΙΟΣ – Ευκαιρία για επανασύνδεση ή επαναδιαπραγμάτευση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο σας, με τον Ερμή , ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο έχουν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες, και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία έχετε αναβάλει εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε έξω, να μιλήσετε και να περάσετε όμορφα, μπορεί να επιλέξετε να δείτε φίλους από το παρελθόν που σας έχουν λείψει και έχετε καιρό να τα πείτε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για επανασύνδεση, σε μια ερωτική τους σχέση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, για να αναδιοργανώσετε την ζωή σας, για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στην καθημερινότητα σας, αλλά και στον εαυτό σας, αλλά και για να διαπραγματευτείτε οτιδήποτε θέλετε στον τομέα των εργασιακών σας. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Ευκαιρία για να πάρετε πίσω χρήματα που σας χρωστάνε.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο έχουν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για μια ερωτική επανασύνδεση, η οποία μπορεί να αφορά μια κρυφή ερωτική σχέση που είχατε στο παρελθόν ή μπορεί να επιλέξετε από εδώ και πέρα να την κρατήσετε κρυφή. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν τα έσοδά τους να αυξάνονται είτε γιατί θα έρθει μια αύξηση στο μισθό σας, την οποία είχατε διεκδικήσει και περιμένατε καιρό, είτε γιατί θα σας επιστρέψουν χρήματα τα οποία σας χρωστάνε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να μιλήσετε με τον σύντροφο, τα παιδιά και την οικογένεια σας, να συζητήσετε και να λύσετε θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και τις σχέσεις σας.  Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ –  Ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή , ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες, και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους για να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα βελτιώσει την κοινωνική σας εικόνα, καθώς και την καριέρα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν ένα ταξίδι που ήθελαν να πραγματοποιήσουν εδώ και καιρό και όλο το ανέβαλαν. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και συγγενείς και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις του παρελθόντος. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για άνοδο στην καριέρα σας και βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή , ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους για να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα βελτιώσει την κοινωνική σας εικόνα , καθώς και την καριέρα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το εισόδημα τους είτε μέσα από την αύξηση του μισθού τους, είτε επειδή τους πληρώνουν χρήματα, τα οποία τους χρωστούσαν εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες, αλλά αποφύγετε να περάσετε σε δράση, μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Εύνοια σε θέματα σπουδών καθώς και σε επίτευξη στόχων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους για να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, για τον οποίο έχετε προσπαθήσει και εργαστεί εδώ και καιρό. Νιώθετε επιτέλους, ότι αυτό το οποίο ονειρευτήκατε και εργαστήκατε για αυτό, τώρα έχετε την ευκαιρία να το δείτε να υλοποιείται. Ενώ, δεν είναι λίγοι, εκείνοι που θα αποφασίσουν να συνεχίσουν σπουδές που είχαν αφήσει στη μέση ή να ξεκινήσουν σπουδές, που εδώ και καιρό ήθελαν να κάνουν αλλά για διάφορους λόγους δεν το είχαν καταφέρει. Είναι μια μέρα εξαιρετική για να αφήσετε πίσω φοβίες και ανασφάλειες και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι μπροστά, για να ακολουθήσετε τα όνειρα σας. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από κάποια κληρονομιά, που επιτέλους ξεκαθαρίζεται και περνάει στα χέρια σας, είτε μέσα από την εργασία σας και την άνοδο της καριέρας σας. Όποια και αν είναι η αιτία, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διαπραγματευτείτε χρέη που μπορεί να έχετε δημιουργήσει, έξοδα και λογαριασμούς  και να τα διευθετήσετε. Η μέρα είναι εξαιρετική, για κρυφές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, που μπορεί τώρα να κάνετε και τα αποτελέσματα να έρθουν αργότερα. Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε ότι μέχρι και τις 27 Απριλίου καλό είναι να μην περάσετε σε δράση και αποφύγετε να βάλετε υπογραφές, διαπραγματευτείτε, αλλά κάντε λίγο υπομονή. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρία για ερωτική επανασύνδεση

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με τον/την πρώην σας. Είναι μια μέρα που σας δίνει την ευκαιρία, αν το θέλετε και το επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο, και να ξαναδημιουργήσετε τη σχέση σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επαναδιαπραγματευθούν και θα έχουν την ευκαιρία να  ξεκινήσουν ή να ξανασυνάψουν, μια επαγγελματική συνεργασία. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Τέλος, η μέρα ευνοεί τα κοντινά ταξίδια, οργανώστε μια απόδραση και αλλάξτε την καθημερινότητα σας. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για διαπραγματεύσεις στα εργασιακά σας ζητήματα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την καριέρα και κατ’ επέκταση την κοινωνική τους θέση, για την οποία έχουν εργαστεί σκληρά και την περίμεναν καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας, αλλά και για να βρεθείτε με φίλους και συνεργάτες που έχετε καιρό να τους δείτε. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ευκαιρία για ερωτική επανασύνδεση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε με ένα ή μια πρώην σας. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να επιλέξετε να ξαναβρεθείτε με κάποιον ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν, με τον οποίο νιώθετε ότι τίποτα δεν τελείωσε και θέλετε να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση σας. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για θέματα παιδιών, είτε έχετε, είτε θέλετε να αποκτήσετε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν μια σημαντική επιτυχία στην καριέρα τους, την οποία περίμεναν καιρό. Τέλος, είναι η ιδανική μέρα για να συζητήσετε το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ερωτική σας σχέση σε κάτι πιο σοβαρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, καθώς είναι άκρως δημιουργική για εσάς, κάντε όνειρα, σκεφτείτε και οραματιστείτε το μέλλον σας. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ευκαιρία για επίλυση θεμάτων που αφορούν το σπίτι σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για να λύσετε οικογενειακά ζητήματα, καθώς και  θέματα σπιτιού, τα οποία έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε με τους δικούς σας και να τα λύσετε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους, αλλά και εργασιακά θέματα τα οποία τους απασχολούν και τους προβληματίζουν εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για  να κάνετε όνειρα, καθώς και για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για ερωτική επανασύνδεση και ταξίδια.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για να κάνετε μια ερωτική επανασύνδεση. Εάν και εφόσον το επιθυμείτε. Είναι εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε, να έρθετε σε επαφή και να λύσετε θέματα που σας χώρισαν από τον σύντροφο σας, στο παρελθόν. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν να τους έρχονται χρήματα τα οποία τους χρωστούσαν, είτε μέσα από την εργασία τους, είτε επειδή τα είχαν δανείσει. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση, να δείτε φίλους που έχετε καιρό να δείτε και να περάσετε χρόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η όμορφη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο του Κριού, με τον Ερμή, ανάδρομο πια, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια εξαιρετική μέρα, που ευνοεί τις γνωριμίες, τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εκείνες που για κάποιο λόγο είχαν αναβληθεί. Ενώ, ευνοεί γενικότερα τους επιχειρηματίες και πιο συγκεκριμένα όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Είναι μια μέρα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι ή να προγραμματίσετε  μια κοντινή απόδραση, την οποία αναβάλατε εδώ και καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας απολαβές. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα συνάψουν μια επαγγελματική συνεργασία, την οποία ήθελαν καιρό και η οποία θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν το εισόδημα τους, καθώς και την αυτοπεποίθηση τους. Η μέρα είναι ευνοϊκή και για να επικοινωνήσετε με κάποιον πρώην, ιδιαίτερα αν επιθυμείτε επανασύνδεση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, το σύντροφο και τους φίλους σας και έτσι να βελτιώσετε τη διάθεση σας. Επηρεάζει κυρίως, γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η,22η και 23η μοίρα.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη