Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (23/04)

Το συναίσθημα που γίνεται πάθος.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και τις  18:20 το απόγευμα, η Σελήνη θα κινείται ακόμη στο ζώδιο του Ζυγού,  κάνοντας μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη. Ενώ το απόγευμα με την είσοδό της στον Σκορπιό, περνάμε από την αρμονία αλλά και τη συναισθηματική ανασφάλεια, στην σιγουριά, την επιβολή  και τα «παιχνίδια» εξουσίας. Γινόμαστε περισσότερο διεισδυτικοί και διαισθητικοί, ενώ νιώθουμε πως μπορούμε  να δούμε, πίσω από αυτό που φαίνεται!

Κριός

Ενώ ασχολείστε ακόμη με κάποια χθεσινά θέματα κατά τη διάρκεια της  ημέρας, από το  απόγευμα και μετά, ο ερωτικός σας σύντροφος  γίνεται το επίκεντρο για σήμερα.  Ίσως το  έχετε ανάγκη   αφού νιώθετε να σας γεμίζει!  Διαφορετικά, θα ασχοληθείτε με πολύ τετριμμένες – αλλά αναγκαίες – καταστάσεις, αυτές των οικονομικών σας διευθετήσεων.

Ταύρος

Μπορεί να ασχολείστε με τα εργασιακά σας μέσα στη μέρα ή ακόμη να κλείσετε ραντεβού για κάποιο τσεκάπ. Όμως από το απόγευμα και μετά, ο σύντροφός σας γίνεται το επίκεντρο σας κι εσείς το δικό του! Μεταφέρετε το επαγγελματικό πάθος στην προσωπική αρένα,  ίσως είναι πιο θετικό από ό,τι νομίζετε!

Δίδυμοι

Έως το μεσημέρι σας απασχολούν θέματα των παιδιών σας εάν είστε γονείς ή γενικότερα θέματα δημιουργικότητας. Όμως από το μεσημέρι και μετά, μια επικοινωνία αισθηματικής φύσεως ή και επαγγελματικής στον  καλλιτεχνικό τομέα, σας κάνει να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας και να σαγηνεύσετε, όποιον έχετε απέναντί σας, με το λόγο σας! Μην λειτουργήσετε όμως επιβλητικά.

Καρκίνος

Τα θέματα της οικογένειας είναι στο προσκήνιο για εσάς, ούτως ή άλλως. Όμως σήμερα η προσοχή σας αποσπάται καθαρά στην προσωπική σας ζωή. Είστε από αυτούς που αν το θελήσετε,  μπορείτε να  περάσετε ένα όμορφο απόγευμα με τον σύντροφό σας και να δυναμιτίσετε τις αισθήσεις σας!

Λέων

Επικοινωνία, συζητήσεις, συμφωνίες, είναι μερικά από αυτά που θα έχει η μέρα σας. Το απόγευμα θα επιδοθείτε σε καθαρά οικογενειακά θέματα ή και συντροφικά.  Εάν υπάρχει πρόβλημα, μεταξύ γονέων και συντρόφου, μην προσπαθήσετε  να επιβάλετε την παρουσία του  ενός στον άλλον. Διαφορετικά, απολαύστε  τα εγκεφαλικά παιχνίδια  που θα προκαλέσετε!

Παρθένος

Τα οικονομικά σας, σας ταλανίζουν λιγάκι από εχθές, όμως βρίσκετε λύσεις! Εξάλλου είναι ο τομέας σας! Στο υπόλοιπο μισό της μέρας, δεν  αποκλείεται να συζητήσετε για θέματα καθημερινότητας και να βρείτε λύσεις, με τα αδέρφια σας ή κοντινά σας πρόσωπα.  Μόνο μην  ξεχνάτε, ότι δεν πρέπει να πιέζετε τις  καταστάσεις. Μια κοντινή μετακίνηση θα σας έκανε να νιώσετε καλά.

Ζυγός

Σκέφτεστε  ακόμη τα χθεσινά δρώμενα, με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.  Όμως η  πυξίδα της ημέρας δείχνει τα οικονομικά σας! Είστε αποφασισμένοι να  επιδοθείτε σε τυχερά παιχνίδια; Κάντε το με προσοχή! Αν  είστε μόνοι μια νέα γνωριμία  θα αναστατώσει τη ζωή σας και  τις 5 αισθήσεις σας.

Σκορπιός

Κάποια πράγματα σας αποκαλύπτονται, θετικά ή αρνητικά, προχωράτε και φυσικά καλά κάνετε! Από εκεί και πέρα, ασχολείστε για κάποιο λόγο, προσπαθείτε να πείσετε  την οικογένειά σας,  για  κάποιο ταξίδι ή σπουδές – οι νεότεροι- ή ακόμη και για κάποια επιμόρφωση που έχετε κατά νου! Μην πιέσετε τις καταστάσεις  και έχετε αρνητικό αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν μειδιάσουν, θα το αποδεχτούν.

Τοξότης

Οι φίλοι σας σήμερα αλλά και οι ομάδες που συμμετέχετε σας απασχολούν. Όμως μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις και διευκρινήσεις, προτιμάτε να μείνετε μόνοι και να αναλογιστείτε σχέσεις και επικοινωνίες με άτομα που γνωρίζετε. Κάποιοι ίσως έχετε βλέψεις να πείσετε προσφιλή σας πρόσωπα,  για κάτι το οποίο πρέπει να μείνει προς το παρόν στο παρασκήνιο. Μάλλον τα καταφέρνετε!

Αιγόκερως

Αρχικά σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας μέσα στην ημέρα. Όμως με το πέρασμα των ωρών, το ενδιαφέρον σας μετακινείτε ανάμεσα στα φιλικά σας πρόσωπα και στα οικονομικά σας. Προσπαθείτε ίσως  να τους  πείσετε  να συμμετέχουν  σε κάτι που οργανώνετε ή απλά ζητάτε  δανεικά. Όπως κι αν έχει μην ζορίζετε τις καταστάσεις.  Μπορείτε να τα καταφέρετε!

Υδροχόος

Διευθετείτε νομικές υποθέσεις  ή θέματα σπουδών και μετακινήσεων. Ενώ από το απόγευμα και μετά το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην  κοινωνική σας εικόνα ή τι μπορείτε να κάνετε γι’  αυτό. Διαφορετικά  δεν  αποκλείεται να έχετε συζητήσεις με υψηλά ιστάμενα  πρόσωπα, τα οποία έχετε βαλθεί να πείσετε για τα σχέδιά σας.

Ιχθύες

Βρίσκετε λύσεις για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και αφήνετε ένα μεγάλο “ουφ” να διαλυθεί στον αέρα. Ενώ λίγο αργότερα ασχολείστε με θέματα σπουδών, ίσως κάποιας επιμόρφωσης. Ενώ κάνετε κινήσεις που αφορούν κάποιο άτομο μακριά σας, τις οποίες δεν αποκαλύπτετε. Ίσως στα πλάνα σας είναι κάποιο ταξίδι μακρινό!

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη