Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Beyoncé: Το υπέρογκο ποσό που έδωσε για τους θαυμαστές της

Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα φτάσουν όλοι ασφαλείς στα σπίτια τους.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η ομάδα της Beyoncé καλύπτει το κόστος των 100 χιλιάδων δολαρίων για να κρατήσει τα τρένα του Maryland σε λειτουργία μετά την καθυστέρηση της στάσης της περιοδείας της από τη βροχή.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν καταφύγει στο FedEx Field για πάνω από μία ώρα λόγω κεραυνών στην περιοχή. Μια καταιγίδα με κεραυνούς καθυστέρησε τη στάση της Renaissance World Tour της Beyoncé στο Maryland αλλά η Queen Bey και η ομάδα της φρόντισαν ώστε οι θαυμαστές της να επιστρέψουν στα σπίτια τους με ασφάλεια.

Διάβασε ακόμη – Sandra Bullock: Πέθανε ο σύντροφός της, Bryan Randall

Αφού οι παρευρισκόμενοι έλαβαν εντολή να καταφύγουν στο FedExField στο Landover του Maryland για πάνω από μία ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η ομάδα της Beyoncé πλήρωσε 100.000 δολάρια για να κρατήσει τα τοπικά τρένα σε λειτουργία αργότερα από το συνηθισμένο, προκειμένου να συνεχιστεί το σόου.

“Η Metro & Renaissance θα παρατείνει το τελευταίο τρένο κατά μια επιπλέον ώρα για να ξεπεραστεί η καταιγίδα. Το τελευταίο τρένο Silver Line προς Ashburn απόψε θα αναχωρήσει από τη Morgan Boulevard στις 1:04 πμ. Οι θεατές έξω από τις πύλες και στους χώρους στάθμευσης καλούνται να επιστρέψουν στα αυτοκίνητά τους. Παρακαλούνται όλοι οι θεατές εντός του γηπέδου να προφυλαχθούν κάτω από καλυμμένους χώρους και ράμπες μέχρι νεωτέρας”. Αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση στο Twitter.

Διάβασε ακόμη – Kourtney Kardashian: Οι φωτογραφίες της με μίνι σέξι φούστα λίγο πριν γίνει μαμά

Φωτογραφίες: Instagram/ @beyonce

Διάβασε ακόμη