Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε την αναπάντεχη συνήθεια που έχει τα πρωινά

Όλα όσα είπε.

Οι πρώτοι μήνες του 2024 αποδείχθηκαν ιδιαιτέρως δύσκολοι για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Η διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου και της Kate Middleton έφερε μια σειρά από προκλήσεις για όλα τα μέλη της. Οι royal experts αποκαλούν τη νέα καθημερινότητα που κλήθηκαν να διαχειριστούν ως τη “μεγαλύτερη κρίση” των τελευταίων ετών. Χρειάστηκε να κάνουν για λίγο ένα βήμα πίσω από τα επίσημα καθήκοντά τους ενώ ο πρίγκιπας William ανέλαβε υποχρεώσεις που τον φέρνουν πιο κοντά στον ρόλο του διαδόχου του θρόνου.

“Το βάρος του κόσμου είναι στους ώμους του” δήλωσε ο ειδικός στα βασιλικά θέματα Robert Jobson μιλώντας στο Hello τον περασμένο μήνα.

Ένας πρώην ιπποκόμος συμπλήρωσε πως ο πρίγκιπας William βρίσκεται σε μια “δοκιμαστική περίοδο” ως βασιλιάς. “Ο William και η Kate ήλπιζαν να έχουν μερικές δεκαετίες ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας και με τη θέληση του Θεού θα τις έχουν” σημείωσε η ίδια πηγή. “Αυτό που έχει ενδιαφέρον για τους επόμενους μήνες είναι ότι ο William αναγκάζεται να μπει σε δοκιμαστική περίοδο ως βασιλιάς πιο νωρίς από αυτό που είχε φανταστεί ότι θα περνούσε κάτι τέτοιο”.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Ο νέος τίτλος που θα δώσει στον πρίγκιπα William

Καθώς η πίεση πέφτει πάνω στον μελλοντικό βασιλιά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να διαχειριστεί τα άγχη αυτού του καθήκοντος. Ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει ότι έχει μια αναπάντεχη συνήθεια τα πρωινά της Δευτέρας που τον βοηθά να νιώθει ότι μπορεί να “αντέξει τα πάντα και τους πάντες”.

Ποια είναι αυτή; Ξεκινά την εβδομάδα ακούγοντάς το Thunderstruck των AC/DC, κάτι που είχε αποκαλέσει στο παρελθόν το “καλύτερο τονωτικό”.

“Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, από το πρωί της Δευτέρας, όταν είσαι λίγο νυσταγμένος μετά το Σαββατοκύριακο και προσπαθείς να φέρεις πάλι τον εαυτό σου στον ρυθμό της εβδομάδας, να ακούς το Thunderstruck των AC/DC” είχε πει ο πρίγκιπας William κατά την εμφάνισή του στο podcast Time to Walk της Apple Fitness+.

Διάβασε ακόμη – “Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ζουν μία κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο”

Και συνέχισε: “Σε ξυπνάει εντελώς, βάζει την εβδομάδα σου στην καλύτερη δυνατή διάθεση και νιώθεις ότι μπορείς να αντέξεις τα πάντα και τους πάντες. Θα φανταζόμουν ότι πρόκειται να προχωρήσεις αρκετά γρήγορα ακούγοντάς το, ίσως με μία μικρή αναπήδηση στο βήμα σου, με ένα κούνημα του κεφαλιού. Είναι δύσκολο να μην χορέψεις με αυτό το τραγούδι ή να μην κουνηθείς”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη