Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τρίτο κουδούνι για την παράσταση “Το Κτήνος στο Φεγγάρι”

Η Θεατρική Ομάδα Persona παρουσιάζει το το  πολυβραβευμένο έργο του Ρίτσιαρντ  Καλινόσκι.

Μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων λόγω πανδημίας, η Θεατρική Ομάδα Persona  επιστρέφει με νέες ημερομηνίες παραστάσεων και παρουσιάζει το  πολυβραβευμένο έργο του Ρίτσιαρντ  Καλινόσκι “Το Κτήνος στο Φεγγάρι”, σε σκηνοθεσία  Λέας Μαλένη. Το έργο, το οποίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, πραγματεύεται τη ζωή ενός νεαρού ζευγαριού από την ιστορική Αρμενία που μετανάστευσε στην Αμερική έπειτα από τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915. Οι παραστάσεις αρχίζουν ξανά την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

Η παράσταση, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε στο κοινό μέχρι στιγμής μόνο για δύο μέρες, εισέπραξε εγκωμιαστικά σχόλια τόσο από το κοινό που την παρακολούθησε όσο και από κριτικούς. Τη μετάφραση υπογράφει ο Δημήτρης Τάρλοου, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Σόσε Εσκιτζιάν, τη μουσική και το ηχοτοπίο ο Νεκτάριος Ροδοσθένους και τον σχεδιασμό φωτισμού η Καρολίνα Σπύρου. Βοηθός σκηνοθέτη η Ελένη Αναστασίου και Βοηθός σκηνογράφου η Άννη Βασιλείου. Παίζουν οι ηθοποιοί:  Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Θανάσης Γεωργίου, Μανώλης Μιχαηλίδης, Άγγελος Χατζημιχαήλ.

Οι παραστάσεις τελούν υπό την Αιγίδα του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου των Αρμενίων στην Κύπρο κ. Χορέν Τογραματζιάν και είναι υπό την Υψηλή Προστασία του Εκπροσώπου των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν.

Παραστάσεις Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαρτίου, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαρτίου, Καθαρή Δευτέρα 15 Μαρτίου, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαρτίου, και την  Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 6.00 μ.μ. στο Wherehaus 612, Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Βιομηχανική Περιοχή Παλλουριώτισσας, Λευκωσία. www.tickethour.com.cy, τηλ.: 70000138.

Διάβασε ακόμη