Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Massimo Giordano: Έρχεται στην Κύπρο ο διάσημος τενόρος για 2 συναυλίες

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν.

Στην Κύπρο έρχεται ο διάσημος τενόρος Massimo Giordano όπου είναι ένας από τους καλύτερους τενόρους του κόσμου. Οι συναυλίες θα διεξαχθούν στις 6 Μαρτίου, στην Λεμεσό, Θέατρο Παττίχειο και 9 Μαρτίου, στην Πάφο, Θέατρο Μαρκίδειο.

Σχετικά με τη Συναυλία:

Αυτή την άνοιξη, οι λάτρεις της όπερας έχουν ένα εκπληκτικό γεγονός: συναυλία στην Κύπρο από έναν από τους πιο διάσημους τενόρους της εποχής μας. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και να βυθιστούν στον κόσμο της κλασικής μουσικής και των ιταλικών μελωδιών, παρακολουθώντας τη βραδιά όπερας “Golden hits of world classics” με τον Massimo Giordan, τη σοπράνο Ester Kandinova και τον πιανίστα Nelson Galzi.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τις πιο γνωστές επιτυχίες της παγκόσμιας κλασικής μουσικής: “Nessun Dorma”, “Casta Diva”, “Parigi o cara”, ιταλικά και ναπολιτάνικα τραγούδια “O sole Mio”, “Mamma”, καθώς και αποσπάσματα από τις οπερέτες “Η Χαρούμενη Χήρα” και “Σίλβα”.

Ο Ιταλός τενόρος, γεννημένος στην Πομπηία, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα ως φλαουτίστας. Ωστόσο, ανακαλύπτοντας το ταλέντο του στο τραγούδι, μεταπήδησε στην Όπερα.

Ο Massimo είναι επίσης γνωστός για το ευρύ ρεπερτόριό του, το οποίο περιλαμβάνει τόσο κλασικά έργα όσο και σύγχρονες συνθέσεις. Συμμετέχει επίσης ενεργά σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες, συνεχίζοντας να ενθουσιάζει το κοινό με την αμίμητη τέχνη του.

Πίσω από το πιάνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς όπερας θα είναι ο Nelson Galzi – ένας εξαιρετικός πιανίστας.

Ειδικός καλεσμένος της βραδιάς – η διαπεραστική σοπράνο Ester Kandinova, όπου θα στολίσει τη βραδιά με ρομαντικά ντουέτα με τον Massimo.

• Instagram: @laimtee.art

• Τηλ.: +7-921-7987654

Τα εισιτήρια διατίθενται στον ιστότοπο: soldoutticketbox

Διάβασε ακόμη