Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Οι δύο ελληνικές σειρές που μπαίνουν στο Netflix

Θα ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η πορεία του Γιώργου Λάνθιμου, που πρόσθεσε το βράδυ της Κυριακής δύο Χρυσές Σφαίρες στο ενεργητικό του, είναι η απόδειξη ότι οι Έλληνες δημιουργοί αποκτούν πλέον διεθνή φήμη. Την περασμένη χρονιά σημειώθηκε μία ακόμη ιστορική κατάκτηση για Έλληνα σκηνοθέτη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να καταφέρνει να βάλει το Maestro του στο Netflix αποκτώντας θεατές σε όλο τον κόσμο.

Συνέχεια στην επιτυχία των ελληνικών σειρών στις διεθνείς πλατφόρμες έρχονται να δώσουν δύο παραγωγές του ΑΝΤ1+ Originals.

Διάβασε ακόμη – Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο ελληνικό Google για το 2023

Η κωμική σειρά “Σέρρες” και το ψυχολογικό θρίλερ “Σώσε Με”, που έχουν ήδη προβληθεί με μεγάλη επιτυχία, και είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές, θα ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη

Η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα που απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές, αποτελεί μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης.

Διάβασε ακόμη – Οι 15 καλύτερες ταινίες του Netflix για το 2023

Οι “Σέρρες”, μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, βλέπουν τη ζωή με άλλα μάτια και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Το Σώσε με του Πιέρρου Ανδρακάκου

Η δεύτερη σειρά που εξασφάλισε το Netflix, είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη