Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου

Η κοινή δήλωση του ζευγαριού.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου όπως έκαναν γνωστό, μέσω μιας κοινής ανακοίνωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την oποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος”.

Διάβασε ακόμη – Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι τρυφερές ευχές της στον Νικόλαο για τα γενέθλιά του

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση και στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας τους. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Διάβασε ακόμη