Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι παρουσιαστές των 18ων Cyprus Eating Awards

Οι δύο παρουσιαστές που θα απολαύσουμε στη σκηνή του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, έρχεται για να επιβραβεύσει γι’ ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso και διοργανώνει το Check In.

Ποιοι θα είναι όμως οι οικοδεσπότες της βραδιάς;

Μια τέτοια απονομή επιβάλλεται να έχει δύο πρόσωπα αγαπητά στον κόσμο, που θα σε κάνουν να νιώσεις οικεία και, φυσικά, που αγαπούν το καλό φαγητό.

Φέτος λοιπόν, ο Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει στη σκηνή των Cyprus Eating Awards, και μαζί του θα απολαύσουμε τη Γιώτα Δαμιανού. Οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές, χωρίς αμφιβολία συνθέτουν ένα άκρως απολαυστικό δίδυμο που θα απολαύσουμε επί σκηνής.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό. Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Adriano Cattaneo.

Cyprus Eating Awards 2022, που παρουσιάζει η Nespresso

Στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου

Στρατηγικός Συνεργάτης: Χαραλαμπίδης Κρίστης

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, Ανθρακούχο Νερό San Pellegrino, οινοποιία Ζαμπάρτας, Παπαγιαννάκος και Νίκο Λαζαρίδη, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, προσέκκο Μοντελβίνι, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής του INTERCOLLEGE, Dynamec Innovative Packaging, Anco Catering Equipment, Splendid Events.

Φιλοξενία: PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Για συνεχή ενημέρωση για τα Cyprus Eating Awards συντονιστείτε με το Check In στο www.checkincyprus.com και στο application Check In (διαθέσιμο σε iOS και Android).

To hashtag της εκδήλωσης είναι #cypruseatingawards.

Πηγή: checkincyprus.com

Διάβασε ακόμη