Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Justin Bieber: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που έκλαιγε στο Instagram

“Ο ίδιος δεν νιώθει ντροπή ή συστολή”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Justin Bieber μοιράστηκε πρόσφατα εικόνες που έκλεγε στο Instagram και πολλοί ήταν οι θαυμαστές που ανησύχησαν για αυτόν.

Πολλοί θεώρησαν πως ο λόγος ήταν τα προβλήματα στον γάμο του με τη Hailey Bieber ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως μπορεί να ευθύνεται και η φιλία του με τον P Diddy.

Διάβασε ακόμη – Penelope Cruz: Στιγμιότυπα από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της

Σύμφωνα, όμως, με άτομο του περιβάλλοντος του, έδωσε μια τελείως διαφορετική εξήγηση λέγοντας ότι απλά ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά από προσευχή στον Χριστό.

Διάβασε ακόμη – Bella Hadid: Το νέο της επιχειρηματικό βήμα

“Ο Justin είναι πολύ συναισθηματικός και δεν είναι μυστικό ότι είναι θρήσκος. Οι φωτογραφίες του με τα κλάματα οφείλονται στην αγάπη του για τον Χριστό. Η αγάπη αυτή είναι βαθιά. Ο ίδιος συχνά προσεύχεται και κλαίει μετά τη “βουτιά” στην πίστη του και μολονότι προσεύχεται και ευχαριστεί για όλα όσα έχει στη ζωή του, παρασύρεται από τα συναισθήματά του και όλα αυτά εκτονώνονται με τα κλάματα” εξήγησε η πηγή.

“Ο ίδιος δεν νιώθει ντροπή ή συστολή και θέλει οι άνθρωποι να βλέπουν τα συναισθήματά του. Αυτό τον βοηθάει να αντιμετωπίζει όλα όσα βιώνει. Νιώθει ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ευάλωτοι και πιστεύει ότι αυτό δείχνει ότι έχει πλέον μια ωριμότητα που κάποτε δεν διέθετε”.

Διάβασε ακόμη