Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Tι μας συμβουλεύουν Jamie Oliver και Nigella Lawson για το γιορτινό τραπέζι

Με χριστουγεννιάτικες εκπομπές μαγειρικής, μοιράζονται τα μυστικά τους.

Φέτος, αυτές τις μέρες μια ανάσα από τις γιορτές, ο Jamie Oliver και η Nigella Lawson επιστρέφουν με νέες, χριστουγεννιάτικες εκπομπές, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και πεντανόστιμες συνταγές για ένα ολοκληρωμένο γιορτινό τραπέζι μέσα από το Χριστουγεννιάτικο Γαστρονομικό Αφιέρωμα στο FOX Life που ξεκινάει αυτή την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου.

“Jamie and Jimmy’s Festive Feast”

Ο Jamie Oliver μαζί με τον καλύτερο φίλο του Jimmy Doherty επιστρέφουν στην προβλήτα του Southend με τις οικογένειες τους, για να ετοιμάσουν συνταγές που μυρίζουν Χριστούγεννα! Όλοι μαζί υποδέχονται το διάσημο ηθοποιό και τραγουδιστή Taron Egerton, για ένα γιορτινό πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο!

“Jamie’s Easy Christmas Countdown”

Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, ο Jamie Oliver προσφέρει απλόχερα συνταγές, αλλά και τα μυστικά του “όπλα” για τη σωστή προετοιμασία της ημέρας των Χριστουγέννων! Ανακαλύπτουμε πώς να διαχειριστούμε σωστά το χρόνο ετοιμάζοντας γιορτινά, πεντανόστιμα πιάτα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, έτσι ώστε να μας μείνει χρόνος για να είμαστε με τους αγαπημένους μας.

“Nigella’s Cook, Eat, Repeat Christmas Special”

Η Nigella Lawson μέσα από μια ειδική χριστουγεννιάτικη εκπομπή, μας ταξιδεύει στο πιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ετοιμάζοντας γεύματα εμπνευσμένα από κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς, για να ζεστάνουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες και να δώσουμε λάμψη στις γιορτές.

Πηγή: Madame Figaro

Kεντρική φωτογραφία: Inastagram/@jamieoliver

Διάβασε ακόμη