Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Apopou: Ένα νέο app που σου δίνει επιστροφή χρημάτων σε online αγορές

Επωφελήσου από κουπόνια και cashback σε κάθε online συναλλαγή.

Πόσο εύκολο θα σου φαινόταν αν απλώς από την πολυθρόνα του σπιτιού σου μπορούσες να εξοικονομήσεις άμεσα χρήματα; Πόσο ρεαλιστικό θα σου φαινόταν αν την ίδια στιγμή σου επιστρεφόταν ένα μέρος των χρημάτων που έχεις ξοδέψει; Για να εξοικονομήσεις χρήματα και να επωφεληθείς από κουπόνια και cashback μέσω του ApoPou, τα βήματα είναι πολύ απλά.

Το cashback αποτελεί έναν αξιόλογο τρόπο για να εξοικονομήσεις χρήματα. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια αγορά μέσω του ApoPou, σου επιστρέφεται ένα ποσοστό της αγοράς σαν επιβράβευση επειδή χρησιμοποιήσες την πλατφόρμα του apopou. Το ποσοστό αυτό διαφέρει ανάλογα με το είδος του καταστήματος (e-shop για ρούχα – μόδα, φαρμακεία, φυσικά καταστήματα, ηλεκτρονικά καταστήματα, καταστήματα με έπιπλα, ταξιδιωτικοί οργανισμοί κ.α) αλλά και την συμφωνία που θα γίνει μεταξύ του Apopou και του διαφημιζόμενου καταστήματος.

Πως λειτουργεί;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αρχικά βρες το κατάστημα που σε ενδιαφέρει. Μεταφέρσου σε αυτό, ενεργεργοποιώντας  το link που θα βρείτε στο Apopou. Ολοκληρώσαι την αγορά σου από το κατάστημα κανονικά. H πλατφόρμα θα καταγράψει την αγορά σου και το cashback θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου που έχεις στο apopou.

Επιπρόσθετα, η χρήση κουπονιού έχει κερδίσει αρκετούς καταναλωτές σήμερα εξοικονομώντας αρκετά χρήματα στις αγορές τους. Κάνοντας χρήση του κουπονιού που θα βρεις σε κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα μπορείτε να επωφεληθείς άμεσα εξοινομώντας χρήματα. Εάν είσαι έτοιμη/ος να κερδίσεις χρήματα και να επωφεληθείς από κουπόνια και cashback απλά κάνε μία εγγραφή στο apopou που είναι εντελώς δωρεάν.

Στο ApoPou μπορείς να βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα που επιθυμείς. Μέσα από χιλιάδες διαφορετικά καταστήματα άμεσα και γρήγορα επωφεληθήσου από κουπόνια και cashback. Κάνοντας χρήση των κουπονιών από την πλατφόρμα ApoPou εξοικονομείς τόσο χρήματα όσο και χρόνο συνεχίζοντας να απολαμβάνεις τις αγορές σου. Η χρήση κουπονιών θα ελευθερώσει τον προϋπολογισμό σου και θα μπορέσεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε άλλες αγορές.

Top 10 καταστήματα που θα βρείς στο Apopou.com.cy

Παρακάτω θα βρείτε τα 10 καλύτερα καταστήματα για να επωφεληθείτε από κουπόνια και cashback.

1.     Booking.com Cashback

2.     Aliexpress Cashback

3.     Ebay cashback

4.     Prince oliver Cashback

5.     Shein cashback

6.     Pyrsos Cashback

7.     Sugarfree cashback

8.     Dpam Cashback

9.     Aegean airlines Cashback

10.    Factory outlet cashback

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Διάβασε ακόμη