Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Πώς επηρέασε τη σχέση τους η διάγνωση του καρκίνου της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για καρκίνο.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασαν τη 13η επέτειο του γάμου τους αυτό τον μήνα.

Και καθώς είχαν αυτό το ορόσημο, μπορούν ίσως να αναλογιστούν το γεγονός ότι ο “ακλόνητος” δεσμός τους έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρός.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής – την προληπτική θεραπεία της Kate για καρκίνο – αλλά οι αγώνες της πριγκίπισσας για την υγεία τους έφεραν πιο κοντά και θα βγουν πιο δυνατοί ως αποτέλεσμα της εμπειρίας τους, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Robert Jobson.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Η υπόσχεση που έδωσε για την Kate Middleton

Μιλώντας ο Robert του οποίου το βιβλίο “Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen (Μια βιογραφία της μελλοντικής βασίλισσας)” δημοσιεύεται στις 4 Ιουλίου, δήλωσε: “Η επικείμενη επέτειός τους αποτελεί απόδειξη όχι μόνο της αγάπης τους, αλλά και της ενότητάς τους. Είμαι βέβαιος ότι θα αναγνωρίσουν το ταξίδι τους, γνωρίζοντας ότι η δύναμή τους έγκειται στο να είναι μαζί.

“Τα σκαμπανεβάσματα που έχουν περάσει μαζί έχουν εδραιώσει τον δεσμό τους, ο οποίος είναι πλέον ακλόνητος”.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Πρόσθεσε επίσης: “Ήταν δύσκολο και για τους δύο, όχι μόνο ως γονείς, καθώς προσπαθούσαν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους και τη σοβαρότητα της διάγνωσής της. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο William ήταν ο βράχος της Kate”.

Το βασιλικό ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews και έγιναν στενοί φίλοι πριν ανθίσει το ειδύλλιο το 2002.

Έχουν περάσει πλέον 20 χρόνια από τότε που η είδηση της σχέσης τους δημοσιοποιήθηκε, αφού φωτογραφήθηκαν μαζί στις πίστες του ελβετικού χιονοδρομικού κέντρου Klosters.

Το ζευγάρι μπορεί τώρα να απέχει πολύ από τα ανέμελα πρώτα χρόνια της ιστορίας της αγάπης τους, αλλά ο πρίγκιπας είναι τόσο αφοσιωμένος στη σύζυγό του όσο ποτέ και αποφασισμένος να είναι εκεί καθώς περνούν μαζί τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Διάβασε ακόμη