Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Όλα όσα δεν γνώριζες για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle

Η ιδιαίτερη ημέρα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Meghan και ο Harry γνωρίστηκαν το 2016 μέσω κοινού γνωστού. Τον Μάιο του 2017, ωστόσο η Meghan Markle παρευρέθηκε ως συνοδός του πρίγκιπα Harry στο γαμήλιο πάρτι της Pippa Midletton και τότε ήταν που ο πρίγκιπας ζήτησε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να την παντρευτεί. Ο γάμος τους έγινε στις 19 Μαΐου το 2018 στο παρεκκλήσι του Windsor ενώ εξαιτίας της σειράς για την διαδοχή του θρόνου που είχε ο πρίγκιπας Harry μπόρεσαν να επιμεληθούν οι ίδιοι πολλές λεπτομέρειες κάνοντας, έτσι, τον γάμο τους λίγο πιο μοντέρνο από τους προηγούμενους βασιλικούς γάμους.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: O λόγος που επισκέφθηκε το νοσοκομείο

Είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη, τόσο σε όσους την παρακολούθησαν στην πράξη, όσο και μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες που κατέγραψε ο εξαιρετικά ταλαντούχος φωτογράφος διασημοτήτων, Alexi Lubomirski.

Ο έμπειρος φωτογράφος ανέλαβε να σκηνοθετήσει και να τραβήξει φωτογραφίες που θα μείνουν στην ιστορία.

Η νύφη εθεάθη να ποζάρει στις σκάλες του Αγίου Γεωργίου, στην αγκαλιά του συζύγου της, δείχνοντας ήρεμη και ικανοποιημένη. Η Meghan ήταν εκπληκτική, έλαμπε από χαρά και αναδείκνυε το μαγευτικό της φόρεμα με το bateau ντεκολτέ.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Ο λόγος που δεν επιθυμεί καμία επίσκεψη από την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Σε μια άλλη λήψη, η δούκισσα εθεάθη να δείχνει γαλήνια περιτριγυρισμένη από τις νεαρές παρανύμφους και τους ακόλουθούς της, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της πριγκίπισσας Kate.

Λίγες ώρες πριν το γάμο η βασίλισσα είχε δώσει στον πρίγκιπα Harry τους τίτλους δούκας του Sussex, Κόμης του Dumbarton και Βαρώνος του Kilkeel και έτσι η Meghan Markle μετά τον γάμο έλαβε τον τίτλο, “η Αυτού βασιλική υψηλότης, η δούκισσα του Sussex, η Κόμισσα του Dumbarton και η Βαρώνη του Kilkeel”.

Κάτι που ακόμα έγινε γνωστό είναι ότι η Meghan, το βράδυ πριν από το γάμο, έστειλε στον πατέρα της ένα τελευταίο μήνυμα, το οποίο δεν απαντήθηκε ποτέ.

Ο συγκεκριμένος γάμος θεωρήθηκε ορόσημο για τους Αφροαμερικανούς αλλά και τη βασιλική οικογένεια.

Διάβασε ακόμη