Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Kate Middleton: Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η ανάρρωση της Kate Middleton από τον καρκίνο “πηγαίνει καλά”, λέει ειδικός, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα William έχουν σκοπό να σηματοδοτήσουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξέπληξε τον κόσμο τον περασμένο μήνα, όταν ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε “προληπτική χημειοθεραπεία” για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εγχείρησης στην κοιλιά.

Ο πρίγκιπας έκανε στη συνέχεια ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά του για να στηρίξει τη σύζυγό του, αλλά επέστρεψε στη βασιλική ζωή με μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τα τρία του παιδιά

Την περασμένη εβδομάδα, ο μελλοντικός βασιλιάς εθεάθη επίσης να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα George.

Και οι δύο εξορμήσεις σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν το κοινό ότι η ανάρρωση της πριγκίπισσας Kate εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και ότι σημειώνει σταθερή πρόοδο, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα των βασιλικών αρχών.

Οι βασιλικοί συνειδητοποιούν ότι κάθε τι που κάνουν, στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο“, δήλωσε o ειδικός στη “The Sun”. “Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι κάποια πράγματα συνεχίζονται, λίγο πολύ κανονικά”.

Διάβασε ακόμη – Οι βασιλικοί τίτλοι που θα πάρουν οι γονείς της Kate Middleton

Η μάχη της πριγκίπισσας για την υγεία της έρχεται την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος, δίνει επίσης μάχη με μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου.

Ο μονάρχης έχει επίσης αναγκαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω από τα δημόσια καθήκοντα, βυθίζοντας τους βασιλείς σε κρίση.

Διάβασε ακόμη