Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Παύλος Παυλίδης: Για ένα μοναδικό live στην Κύπρο

Που θα πραγματοποιηθεί τέλη Σεπτεμβρίου.

Mετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνιση του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single “Άννα”, ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, επιστρέφουν στην Κύπρο, για ένα μοναδικό live που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι του κοινοτικού πάρκου Λυμπιών.

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί νέο υλικό, από τον επερχόμενο δίσκο του, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.

Μουσικοί: Παύλος Παυλίδης: φωνή, κιθάρα, Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες, Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα, Επιμέλεια ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Ώρα προσέλευσης: 8:00μμ, Ώρα Έναρξης: 9:00μμ.

Info: Εισιτήρια: https://bit.ly/3xwxppY

Φωτογραφία: instagram/ @pavlospavlidis_fanclub

Διάβασε ακόμη