Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Meghan Markle: Ο λόγος που δεν θα ακολουθήσει τον Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως έγινε γνωστό, ο δούκας θα ταξιδέψει μέχρι την Αγγλία για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του.

Η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο έχει προκαλέσει αφενός παγκόσμια αναταραχή και αφετέρου προμηνύει εξελίξεις. Σημαντικές και ανατρεπτικές. Λίγο μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του και να τον στηρίξει.

Κάτι, το οποίο δεν φαίνεται να ισχύει και για τη σύζυγό του, Meghan Markle και τα παιδιά τους, Archie και Lilibet. Όπως αναφέρει το Hello Canada σε ρεπορτάζ του, Ο Archie και η Lilibet θα παραμείνουν στο Montecito για τις σχολικές του υποχρεώσεις. Πιθανότατα θα μείνει και η μητέρα τους Meghan Markle για να βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών, ενώ ο Harry πρόκειται να ταξιδέψει μόνος του.

Διάβασε ακόμη – William – Harry: Η κατάσταση της υγείας του πατέρα τους μπορεί να τους φέρει πιο κοντά;

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Harry επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ: “Ο δούκας μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του. Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον συναντήσει τις επόμενες ημέρες”.

Εξυπακούεται ότι ο Κάρολος ενημέρωσε προσωπικά τον Harry για τη διάγνωσή του πριν προχωρήσει σε ανακοίνωση του στον κόσμο με μια δήλωση μέσω του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Αυτό θα συμβεί αν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα προβλήματα της υγείας της

“Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Οι διαγνωστικές εξετάσεις που ακολούθησαν εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί του συνέστησαν να αναβάλει τα καθήκοντά του σε δημόσιους χώρους. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές υποθέσεις και την επίσημη γραφειοκρατία ως συνήθως”, ανέφερε η επίσημη δήλωση χαρακτηριστικά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη