Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Hope Within: Η έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσεις

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Φίλιππο Αθηνοδώρου και στη μάχη του με την λευχαιμία.

Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην γκαλερί Exhibit 8 στη Λεμεσό. Στα εγκαίνια της έκθεσης ”Hope Within”, την Κυριακή από τις 14:00 μέχρι τις 23:00 θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα υπέροχο Street Party με ζεστό κρασί, cocktails, και νόστιμο street food μαζί με τις φανταστικές μελωδίες του DJ μας.
Όλα τα έσοδα του event θα διατεθούν στο να στηρίξουμε τον Φίλιππο Αθηναδώρου και την οικογένεια του στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Όπως πολλοί ίσως γνωρίζετε, ο Φίλιππος, σαν ακούραστος μαχητής, δίνει για τρίτη φορά τη δική του μάχη με τη λευχαιμία. Βρισκόμενος ακόμη στη Γερμανία και στα μέσα μιας πολύ δύσκολης για αυτόν διαδρομής, αποφάσισε να οργανώσει την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας. Ο λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή ήταν κατ’ αρχάς η δυνατή θέληση του να κρατηθεί “ζωντανός” και δημιουργικός αλλά και για να μπορέσει να βγει νικητής στον αγώνα που άρχισε και αυτήν την τρίτη φορά. Ένας αγώνας που απώτερο σκοπό έχει ο Φίλιππος να επιστρέψει στο σπίτι του, στην οικογένειά του και να μπορέσει να αγκαλιάσει ξανά το μικρό του γιο.

Το να βοηθάς τους συνανθρώπους σου είναι σίγουρα κάτι ωραίο, αλλά όταν αυτό γίνεται με χαρά και με όλη σου την καρδιά τότε είναι ευλογία.

Διάβασε ακόμη