Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα μέσω livestream

Είναι μια “μαγική ώρα”.

Εξ ου λοιπόν και το υπερπολυτελές νέο απόκτημα της Korantina Homes, το Cap St Georges Hotel & Resort, από το οποίο μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Πάφου, έκανε κάτι πολύ πρωτοποριακό.

Η ώρα που δύει ο ήλιος είναι πηγή έμπνευσης. Μία “μαγική ώρα” που το χρυσό φως στον ορίζοντα ουσιαστικά κάνει τα πάντα να φαίνονται καταπληκτικά.

Εδώ και λίγους μήνες πρώτο και μόνο αυτό σε όλη την Κύπρο, λειτούργησε ζωντανή κάμερα συνεχούς ροής (livestream camera) που καταγράφει την εκπληκτική ομορφιά του καθημερινού ηλιοβασιλέματος στην περιοχή του.

Διάβασε ακόμη – 9 ιδανικά μέρη στο νησί με μαγικά ηλιοβασιλέματα

Ήδη, την πρώτη αυτή περίοδο της λειτουργίας της, η μοναδική ανά την Κύπρο κάμερα καταγράφει, εκτός του ηλιοβασιλέματος, και πολύ ψηλές… πτήσεις επισκεψιμότητας από εκατοντάδες άτομα καθημερινώς. Ειδικά την περίοδο αυτή, που οι καλοκαιρινές συνθήκες είναι στο φόρτε τους, η κάμερα έχει καταστεί…περιζήτητη διεθνώς για να απολαύσουν όπου κι αν βρίσκονται οι χρήστες της το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και το πανέμορφο περιβάλλον στο Cap St Georges Hotel & Resort.

Διάβασε ακόμη – 8 καλοκαιρινοί προορισμοί στο βουνό

Η ζωντανή κάμερα, που εγκαταστάθηκε από την ομάδα του Cap St Georges, προσφέρει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να βιώσουν τα χρώματα και τα σχήματα του ηλιοβασιλέματος που κόβουν την ανάσα καθώς βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η ζωντανή κάμερα παρέχει μια απαράμιλλη ευκαιρία στο κοινό να βιώσει την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας από την άνεση του σπιτιού του.

Το ηλιοβασίλεμα στο Cap St Georges είναι μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία και η ομάδα του Cap St Georges έχει την τιμή να το μεταφέρει σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της ζωντανής κάμερας.

Για πρόσβαση στη ζωντανή κάμερα, επισκέψου το https://bit.ly/csgsunset

Πηγή: checkincyprus.com

Διάβασε ακόμη