Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Harry Styles: Το εντυπωσιακό κτίριο που αγόρασε αξίας 3,8 εκατομμυρίων λιρών

Αυτός είναι ο σκοπός αγοράς του.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Harry Styles αγόρασε ένα διατηρητέο κτίριο Grade II αξίας 3,8 εκατομμυρίων λιρών στο Maidstone και τώρα πηγές αναφέρουν πως υπάρχουν σχέδια για τη μετατροπή του σε βρεφονηπιακό σταθμό για νήπια.

Ο τραγουδιστής του As If Was, αγόρασε το εντυπωσιακό κτίριο τον Δεκέμβριο, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως γραφεία, γεγονός που διευκολύνει τη μετατροπή του σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Διάβασε ακόμη – Angelina Jolie: Oι δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιο από τον Brad Pitt

Μετά την αγορά του ακινήτου, ο τρεις φορές βραβευμένος με Grammy αναμένεται να λαμβάνει πολλά χρήματα κάθε χρόνο ως ιδιοκτήτης για τη νέα του επιχείρηση.

Δυστυχώς για τους θαυμαστές του σταρ είναι απίθανο να δουν τον hitmaker γύρω από το ακίνητο.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Το κτίριο είναι απολύτως εντυπωσιακό, οπότε η διατήρησή του ως σπίτι θα ήταν αυτό που θα ήθελαν οι περισσότεροι άνθρωποι. Όμως, πιο πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε ως γραφείο, οπότε είναι πιο εύκολο να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Πρόκειται για μια έξυπνη επένδυση για τον Harry, ο οποίος μπορεί τώρα να καθίσει και να παρακολουθεί τα χρήματα να εισρέουν ως ιδιοκτήτης”.

Διάβασε ακόμη – Taylor Swift: Τα τρυφερά στιγμιότυπα στην αγκαλιά του Travis Kelce

Εκτιμάται ότι μόνο τον τελευταίο χρόνο εισέπραξε 7 εκατομμύρια λίρες χάρη στην sold-out περιοδεία. Η επιχείρησή του Erskine Touring LTD έχει στην τράπεζα 12.663.01 εκατ. λίρες – από 5,7 εκατ. λίρες πέρυσι.

Η εταιρεία εισέπραξε μόλις 16 εκατ. λίρες – 3,3 εκατ. λίρες εκ των οποίων οφείλονται στους πιστωτές.

Διάβασε ακόμη