Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Angelina Jolie: Oι δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιο από τον Brad Pitt

Άλλαξε όλη μου η ζωή”.

Μετά από μία μακρά περίοδο σιωπής, η Angelina Jolie ανοίγει δημόσια το κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής σήμερα, εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt και παραδέχεται ότι τα παιδιά της παραμένουν το μεγαλύτερο της στήριγμα.

Στην τελευταία της συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το λανσάρισμα του Atelier Jolie, η Χολιγουντιανή σταρ αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι συναντήθηκε με την μητρότητα στην ηλικία των 26 ετών, τονίζοντας στη συνέχεια ότι η υποχρέωση της να είναι παρούσα ως μητέρα την έσωσε από το να βυθιστεί στο σκοτάδι που αντιμετώπισε την τελευταία δεκαετία.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της με κόκκινο φόρεμα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

“Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδιά ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Νομίζω ότι πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Angelina Jolie εξομολογήθηκε ότι επτά χρόνια μετά τον διαζύγιο της από τον Brad Pitt δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τα πατήματα της. Ούτε η ίδια, ούτε τα παιδιά της.

Διάβασε ακόμη – Taylor Swift: Τα τρυφερά στιγμιότυπα στην αγκαλιά του Travis Kelce

“Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι, στα 48 μου. Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία”, εξήγησε, αναφέροντας στη συνέχεια ότι: “Έχουμε πολλές θεραπείες να κάνουμε, ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ρεπορτάζ του παρελθόντος είχε φέρει στο φως στοιχεία του FBI, σύμφωνα με τα οποία ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε οδηγήσει στον οριστικό τους χωρισμό.

Πηγή: madamefogaro.gr

Διάβασε ακόμη