Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Taylor Swift: Τα τρυφερά στιγμιότυπα στην αγκαλιά του Travis Kelce

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δείχνει δημοσίως τον έρωτα του.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Taylor Swift και ο φημολογούμενος νέος της αγαπημένος, Travis Kelce, βγήκαν για ραντεβού μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Chicago Bears την Κυριακή.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ, η τραγουδίστρια του “Bad Blood” έβαλε το χέρι της γύρω από τον Travis Kelce καθώς γιόρταζαν σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Prime Social στο Kansas City, Mo.

Διάβασε ακόμη – Shakira: Κατηγορείται ξανά για φορολογική απάτη

Στο στιγμιότυπο, ο Kelce, φαίνεται να κοιτάζει προς τα κάτω καθώς καθόταν στο μπαρ, ενώ η Swift μιλούσε με κάποιον που στεκόταν δίπλα τους.

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δείχνει δημοσίως κάποια στοργή ο ένας προς τον άλλον από τότε που δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους.

Διάβασε ακόμη – Οι σκέψεις του πρίγκιπα Harry για να επιστρέψει στο Παλάτι και ο προβληματισμός της Meghan

Εν μέσω φημών ότι οι δύο τους βγαίνουν, η νικητής με Grammy παρακολούθησε τον αγώνα του πρωταθλητή του Super Bowl την Κυριακή, ζητωκραυγάζοντας από μια ιδιωτική σουίτα μαζί με τη μητέρα του, Donna Kelce. Η Swift εθεάθη να πανηγυρίζει όταν ο Travis σημείωσε ένα touchdown.

Οι φήμες άρχισαν μετά την παραδοχή του αθλητή ότι δεν έδωσε στην ποπ σταρ τον αριθμό του τηλεφώνου του στη στάση της Eras Tour στο Κάνσας Σίτι τον Ιούλιο.

Διάβασε ακόμη