Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Harry – Meghan: H ταχτική που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα

Αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά ότι είναι ευφυείς.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε πιθανό διαζύγιο ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Και, όπως, φαίνεται άδικο δεν είχαν. Από μία, βέβαια, διαφορετική οπτική.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στα επαγγελματικά τους σε μία προσπάθεια αναδιαμόρφωσης της δημόσιας εικόνας και του προφίλ που θέλουν πλέον να λανσάρουν σε επίπεδο καθαρά επαγγελματικό. Όπως υποσηρίζει η Daniela Isler στην ιστοσελίδα “News.com.au”, την περασμένη εβδομάδα έγιναν αρκετές ανακοινώσεις για τις επίσημες υποχρεώσεις του ζευγαριού που υποδηλώνουν σε ρεαλιστικό βαθμό ότι το “πρώην αχώριστο επαγγελματικό δίδυμο” χωρίζει τους δρόμους του στο μέτωπο της δουλειάς.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Απαγορεύει την επιστροφή του πρίγκιπα Harry

Ο Harry και η Meghan λέγεται ότι έχουν ήδη αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Αυτή η ιδέα ξεκίνησε όταν η εταιρεία podcast Lemonada Media υπέγραψε την Meghan μόνη της, αφού η κοινή συμφωνία της Meghan και του Harry με το Spotify χάλασε. Η πλατφόρμα θα επανακυκλοφορήσει τη σειρά podcast της Archetypes μαζί με την δημιουργία ενός νέου τίτλου.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Πόση είναι η περιουσία της σήμερα;

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Harry εθεάθη πρόσφατα να δίνει μια σόλο συνέντευξη στο Good Morning America με τον δούκα του Sussex να αναφέρει ότι υπάρχουν πολλά πλέον επαγγελματικά σχέδια που τον κρατούν απασχολημένο εκτός σπιτιού.

Πηγή: harperbazzar.gr

Διάβασε ακόμη