Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ο λόγος που είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Τι αποκαλύπτει στενή πηγή του ζευγαριού.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Όλα δείχνουν ότι ο γάμος της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck περνάει τη σοβαρότερη μέχρι σήμερα κρίση του με τις νεότερες πληροφορίες να επιβεβαιώνουν, ότι το ερωτευμένο ζευγάρι οδηγείται προς το διαζύγιο.

Η Lopez και ο Ben έχουν προβλήματα στο γάμο τους, αλλά δεν χωρίζουν ακόμη”, λέει αποκλειστικά στο Us Weekly μια στενή πηγή του ζευγαριού. “Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Jen είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της”.

Διάβασε ακόμη – Ben Affleck: Mάζεψε τα πράγματά του και εγκατέλειψε το σπίτι του

Η Lopez πρόκειται να ξεκινήσει την περιοδεία της ‘This Is Me … Live’ τον επόμενο μήνα στο Ορλάντο. Η περιοδεία έρχεται μετά την κυκλοφορία τον Φεβρουάριο του ένατου άλμπουμ της, ‘This Is Me … Now’, το οποίο συνοδεύτηκε από μια ταινία με τίτλο ‘This Is Me … Now: A Love Story’.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez – Ben Affleck: Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο τους

“Η Jen είναι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά”, λέει η πηγή. Η πηγή προσθέτει ότι η τραγουδίστρια κοίταξε πρόσφατα ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, το οποίο όπως λέει προορίζεται για επενδυτικό ακίνητο. Μια δεύτερη πηγή σημειώνει ότι ο Affleck έχει μετακομίσει σε ξεχωριστό σπίτι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 στο Λας Βέγκας, αφού αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Έκαναν μια δεύτερη τελετή τον Αύγουστο του 2022 στο σπίτι του Affleck στην Georgia, στην οποία παρευρέθηκαν η οικογένεια και οι φίλοι τους.

Διάβασε ακόμη