Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (13-19/03)

Πάθη και χάσιμο στόχων.

Με μικτές εξελίξεις αυτή η εβδομάδα θα μας οδηγήσει σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες έπρεπε να παρθούν εδώ και καιρό.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στο Βόρειο Δεσμό στις 14 του μήνα υποδηλώνει προβλήματα στη συνεννόηση με ομάδες ανθρώπων. Έτσι θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί κυρίως του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 15 του μήνα θα έχουμε τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι μια όψη εξάντλησης και παρεξηγήσεων και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Η δυσκολία αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και τις 18 του μήνα, καθότι το διάστημα αυτό θα έχουμε και τον Ερμή και τον Ήλιο να κάνουνε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μεταξύ τους, με αποτέλεσμα γενικότερα το τρίτο δεκαήμερο των μεταβλητών που αναφέραμε πιο πάνω να έχει μια εβδομάδα αρκετών μπερδεμάτων και πιέσεων που θα δυσκολέψουν αρκετά τελικά τη ζωή τους.

Στις 16 του μήνα η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει ξαφνικά πάθη και οικονομικές ευκαιρίες για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Στις 17 του Μάρτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες για τους Κριούς και Ζυγούς, ενώ σημαντική εύνοια θα έχουν για τα οικονομικά τους και για τα αισθηματικά τους οι Ταύροι, ενώ την ίδια στιγμή οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι καταφέρνουν να έχουν λίγο περισσότερο τύχη στη ζωή τους. Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα βοηθήσει και Σκορπιούς Λέοντες Υδροχόους να μπορέσουν να τακτοποιήσουν κάποια πράγματα στην καθημερινότητά τους.

Στις 17 του μήνα επίσης το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Άρη προκαλεί εντάσεις και προβλήματα ξανά για το τρίτο 10 ημερο του Διδυμου Παρθένου Τοξότη και Ιχθύ με αρκετά νεύρα και αρκετές πιέσεις. Θα πρέπει να είσαστε αρκετά διπλωματικοί έτσι ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα.

Στις 18 του μήνα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει ξαφνικές νέες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν αρκετά σοβαρό χαρακτήρα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες επίσης για οικονομικά θέματα θα έρθουν και θα επηρεάσει κυρίως στους Ιχθύες, Παρθένους αλλά και Ταύρους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου

Στις 19 του μήνα ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας μια ξαφνική επιχειρηματική ευκαιρία για τους Ιχθύες, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Κριού δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, ενώ ταυτόχρονα οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα έχουν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Κριός

Το πρώτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα θα μπορέσει να αυξήσει κατά πολύ την επικοινωνία του με φίλους και γνωστούς, οπότε θα περάσει αρκετά όμορφα, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσει να βελτιώσει και την οικονομική του κατάσταση.

Το δεύτερο δεκαήμερο καταφέρνει να επιτυγχάνει τους στόχους του και έχει σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική του ζωή.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει αρκετά μπερδέματα και δυσκολίες στην καθημερινότητά του, ενώ προσοχή πάρα πολύ σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα υπάρξει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία.

Ταύρος

Το πρώτο δεκαήμερο θα γεμίσει με πολύ έρωτα αγάπη αλλά και ταυτόχρονα θα μπορέσετε να επιτύχετε ένα σημαντικό σας επαγγελματικό στόχο, ενώ κάποια πράγματα που ήταν κρυφά από εσάς θα αποκαλυφθούν και αυτό θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις, θα πρέπει να περιμένετε την οργανώση καλύτερα της ζωή σας αυτήν την εβδομάδα, όπως επίσης και κάποιες ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που θα συναντηθείτε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει αρκετά παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν με φίλους και γνωστούς του, ενώ ίσως να υπάρξουν και κάποιες οικονομικές δυσκολίες προς το τέλος της εβδομάδας. Επιτέλους, μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία έρχεται και σας αλλάζει λίγο την καθημερινότητα.

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει πάρα πολύ όρεξη να κοινωνικοποιηθεί και να γνωρίσει νέους ανθρώπους, ενώ φαίνεται ότι καταφέρνετε να κάνετε ένα απωθημένο σας πραγματικότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και μια σημαντική πραγματοποίηση ενός στόχου.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, αλλά θα μπορέσετε να περιμένετε πολύ ωραίες και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, όπως επίσης και μια μικρή βελτίωση των οικονομικών σας.

Μεγάλη προσοχή το τρίτο δεκαήμερο για αυτή την εβδομάδα, καθότι προβλέπονται αρκετά βάσανα και ταλαιπωρίες. Πολύ μεγάλη κούραση με κίνδυνο υπερκόπωσης, οικονομικά προβλήματα και προβλήματα στην καριέρα, με τάσεις εντάσεων και τσακωμών. Τα πράγματα φτιάχνουν ευτυχώς από τις 19 του μήνα και μετά οπότε και θα πρέπει να περιμένετε μία ξαφνική οικονομική ευκαιρία.

Καρκίνος

Το 1ο δεκαήμερο έχει τώρα τη δυνατότητα στο να μπορέσει να προχωρήσει περαιτέρω για τους επαγγελματικούς τους στόχους, ενώ φαίνεται ότι είναι μια χρυσή περίοδος για να μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας σε θέματα κοινωνικών επαφών, ενώ θα λάβετε αρκετή αγάπη και προσοχή από το σύντροφό σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημαντική εξέλιξη. Στο επόμενο χρονικό διάστημα όμως θα μπορέσετε να έχετε σταθερά σημαντικές ευκαιρίες για θέματα δουλειάς, οπότε και μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μέσα στην εβδομάδα κάποιες ακυρώσεις συμφωνιών και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από θέματα λανθασμένων συμφωνιών με τρίτα πρόσωπα. Το καλό είναι όμως ότι επιτέλους οι ταλαιπωρίες τελειώνουν στις 19 του μήνα και μπορείτε να περιμένετε ότι θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική ανάπτυξη.

Λέων

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μπροστά του σημαντικές επιτυχίες σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους ζωή, ενώ ένα ωραίο ταξίδι θα έρθει ξαφνικά που θα σα ανανεώσει στην καθημερινότητά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο περιμένει πραγματοποίηση στόχων, ενώ κάτι πολύ σημαντικό θα έρθει από θέματα σπουδών, το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο όμορφα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει αρκετά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν με χρήματα τρίτων, ενώ την ίδια στιγμή προβλέπεται μια εβδομάδα με πολλαπλές απώλειες σε θέματα που σχετίζονται με κληρονομικά, οπότε αποφύγετε την οποιαδήποτε νομική κίνηση.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει πολύ μεγάλη όρεξη στο να βελτιώσει επιτέλους την οικονομική του κατάσταση και φαίνεται να τα καταφέρνει, ενώ την ίδια στιγμή κάτι το οποίο θέλετε καιρό πραγματοποιείται.

Το δεύτερο δεκαήμερο συνεχίζει να βελτιώνει την οικονομική του κατάσταση και νιώθετε πραγματικά το επόμενο χρονικό διάστημα ότι εξελίσσεστε. Επιλύετε επίσης θέματα που αφορούν δάνεια και χρωστικά.

Το τρίτο δεκαήμερο περνάει μια πολύ δύσκολη φάση αυτή την εβδομάδα, με ταραχές μέσα στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Προβλήματα με τη δουλειά και με την καριέρα, οικονομικές πιέσεις οι οποίες φαίνονται να λύνονται μόνο στο τέλος της εβδομάδας στις 19 του μήνα, οπότε και θα πάρετε ένα χαρούμενο νέο στην αισθηματική σας κυρίως ζωή.

Ζυγός

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μπροστά του σημαντικές εξελίξεις επί θεμάτων που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά του, ενώ ξεκινάει για μια ακόμη φορά μια περίοδος ξαφνικών ερωτικών κατακτήσεων και συναντήσεων με ανθρώπους, οπότε και μια επανασύνδεση θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Το δεύτερο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει μεγάλη εύνοια επί των διαπροσωπικών του σχέσεων, ενώ μια σημαντική συνεργασία μπορεί να έρθει να σας αλλάξει την οικονομική σας πραγματικότητα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει σημαντικές εργασιακές πιέσεις και κίνδυνο απωλειών, οπότε θα πρέπει να προσέξετε μη χάσετε τη δουλειά σας, ενώ την ίδια στιγμή επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα υπάρξουν σημαντικά μπερδέματα. Προς το τέλος πια της εβδομάδας θα υπάρξει μια σημαντική ευκαιρία επί αγοραπωλησιών.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μία ξαφνική ευκαιρία στα αισθηματικά του και θα πρέπει να περιμένετε σημαντική ανανέωση επίσης και στα εργασιακά σας, οπότε φαίνεται ότι σταδιακά η ζωή σας αρχίζει να χρωματίζεται με πολλά έντονα και χαρούμενα χρώματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι μπροστά σε μια περίοδο σημαντικών ευκαιριών στη δουλειά του και θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε να μπορέσει να επιτύχει κάτι που περίμενε καιρό.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ σημαντικά μπερδέματα στην αισθηματική του ζωή, οπότε προσοχή παρά πολύ σε αποκαλύψεις περίεργων σχέσεων και σκανδάλων, ενώ την ίδια περίοδο θα νιώθετε και εσείς οι ίδιοι αρκετά κουρασμένοι.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μπροστά του μια σημαντική ευκαιρία, από τη μία να φλερτάρει και να κάνει μια καινούργια σχέση, ενώ ευνοείστε και για μια επανασύνδεση, ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε και μια εργασιακή ευκαιρία, η οποία θα σας δώσει μια σημαντική λύση που περιμένατε καιρό για θέματα βιοπορισμού.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μπροστά του μια εκπληκτική περίοδο με ξαφνικές νέες γνωριμίες και σχέσεις, αλλά και ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης σας. Η περίοδος αυτή επίσης είναι πολύ ανανεωτική, γιατί σας βοηθά στο να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και να πάρετε ένα “ναι” από κάπου που περιμένετε καιρό για μια συνεργασία.

Το 3ο δεκαήμερο βρίσκεται σε σημαντικές πιέσεις και δυσκολίες και θα πρέπει να προσέξτε ξαφνικές ζημιές και προβλήματα μέσα στο σπίτι. Ταραχές και εντάσεις με την οικογένειά σας, ενώ και με τα θέματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και με τα θέματα καριέρας θα περάσετε από μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα, οπότε και χρειάζεται περισσότερο προσοχή.

Αιγόκερως

Το 1ο δεκαήμερο θα περιμένει μια εβδομάδα με ξαφνικές ευκαιρίες επί των αισθηματικών σας θεμάτων, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν και σημαντικές δυνατότητες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας και να πραγματοποιήσετε κάτι που περιμένατε καιρό.

Το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται για θέματα καριέρας και φαίνεται ότι υπάρχει επιτέλους μια σημαντική επιτυχία, η οποία θα μπορέσει να αναδείξει τα ταλέντα σας και τις δυνατότητές σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τι λέει και να αποφύγετε οποιαδήποτε υπογραφή το επόμενο χρονικό διάστημα, καθ΄ότι μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα και σημαντικές παρεξηγήσεις με πρόσωπα που δύσκολα θα μπορέσουν να διορθωθούν μετά.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα την ευκαιρία στο να μπορέσει να προχωρήσει επί των εγκληματικών του σκοπών και στόχων, ενώ θα είσαστε και σε μια ιδιαίτερη ευχάριστη διάθεση, καθότι γνωρίζετε καινούργιο κόσμο και περνάτε καλά με τους αγαπημένους σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο νιώθει πολύ άνετα και ένα ωραίο ταξιδάκι θα σας κάνει να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας σας, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να μιλήσετε με κάποια άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται σε μια περίοδο ιδιαίτερων οικονομικών προβλημάτων, οπότε και θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή οικονομική κίνηση το επόμενο χρονικό διάστημα καθ’ότι υπάρχουν κίνδυνοι απώλειας χρημάτων από κακοδιαχείριση, όπως επίσης και κίνδυνοι για ληστείες ή πιθανόν για νομικά θέματα, τα οποία δυστυχώς θα σας πάνε αρκετά πίσω.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσει να βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική του κατάσταση. Με ξαφνικές ευκαιρίες που θα έρθουν, που θα σας βοηθήσουν αρκετά στο εμπόριο οπότε όσοι είσαστε ιδιαίτερα ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική αύξηση.

Το δεύτερο δεκαήμερο επίσης ευνοείτε για τα θέματα των οικονομικών σας με σημαντικές επιτυχίες αλλά και με άνοδο της αυτοπεποίθησής σας, με αποτέλεσμα αυτό να αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα γύρω σας.

Το τρίτο δεκαήμερο περνάει από σημαντικές ταραχές και δυσκολίες και θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο κινείστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κίνδυνοι υπερκόπωσης, εξαπάτησης, προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οικονομικές δυσκολίες και τσακωμοί δεν θα σας επιτρέψουν στο να μπορέσετε να ηρεμήσετε για αυτό καλό είναι να απέχετε από σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: CNA

Διάβασε ακόμη