Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (31-07/06-08)

Ανοίξτε την καρδιά σας στο καλοκαιρινό φως.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Μπαίνουμε στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και ο καιρός επιτάσσει να βάλουμε την φωτεινή διάθεση στην ζωή μας, στην ψυχή μας και στην καρδιά μας.

Θα μου πείτε, πώς να το κάνουμε αυτό με τόσα προβλήματα; Κάποιος, κάποτε, μου είπε το εξής:”Για δύο πράγματα δεν αξίζει να στεναχωριέσαι. Για ό,τι αλλάζει και για ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει”. Ανοίξτε την καρδιά σας στο καλοκαίρι και κοιτάξτε μπροστά. Τί είναι αυτό που σας στερεί την χαρά; Είστε μόνοι; Μα αυτός είναι λόγος για να χαίρεστε! Έχετε ένα σωρό επιλογές μπροστά σας. Αφεθείτε στον έρωτα, εμπιστευτείτε την αγάπη, φλερτάρετε, διασκεδάστε, τολμήστε. Είστε σε μία σχέση που σας φθείρει; Αν τα προβλήματα λύνονται, μιλήστε ειλικρινά. Αν όχι, κάντε μία νέα αρχή στην ζωή σας. Μερικές φορές, τίποτα δεν είναι πιο λυτρωτικό από όσο ένας χωρισμός.

Πετάξτε από την ζωή σας την τοξικότητα. Μείνετε μακριά από ανθρώπους σκοτεινούς, που σας τραβάνε στην άβυσσο του μυαλού τους. Όποιοι κι αν είναι αυτοί. Μην μένετε σκλαβωμένοι επειδή έτσι σας μάθανε. Επειδή έτσι μας είπανε. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που τρέφονται από το δράμα, που τρέφονται από το ψέμα, που κάνουν κακό όχι μόνο σε εσάς, αλλά και σε άλλους. Από ανθρώπους που θυματοποιούνται. Που το μόνο λάθος που κάνουν, κατά τα λεγόμενα τους, είναι ότι υπήρξαν πολύ καλοί. Κάθε φορά που ακούτε κάτι τέτοιο, γυρίστε από την άλλη και φύγετε μακριά.

Καμιά φορά ξεχνάμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να δούμε ποιους έχουμε στην ζωή μας, είναι να παρατηρήσουμε πως φέρονται στους άλλους. Ο ψεύτης θα είναι πάντα ψεύτης με όλους. Ο δολοπλόκος, θα μηχανορραφεί πάντα για κάτι. Ο χειριστικός πάντα θα χειρίζεται. Κανείς δεν αλλάζει. Πάντα τέτοιοι άνθρωποι θα προσπαθούν να σας συγκινήσουν με τον δήθεν πόνο τους. Θα προσπαθούν να σας πείσουν ότι εσάς σας αγαπούν. Δεν έχει νόημα να τους μιλάτε. Δεν έχει νόημα να σπαταλάτε ενέργεια. Δεν έχει νόημα να σπαταλάτε φως από την ψυχή σας και να κατεβαίνετε στα σκοτάδια της δικιάς τους ψυχής. Σας περιμένει ένα φωτεινό καλοκαίρι. Μία φωτεινή ζωή. Για να μπει το φως στην καρδιά σας, κλείστε την πόρτα στο σκοτάδι.

Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου στην 09η και 15΄του Υδροχόου, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, μας δείχνει ακριβώς την ανάγκη για αλλαγή. Μας λέει ότι έχουμε την δύναμη μέσα μας να αφήσουμε πίσω μας ξεπερασμένες καταστάσεις και ανθρώπους που μας κρατάνε πίσω. Μπορεί το τέλος πολλούς να τους τρομάζει, μα είναι αναπόφευκτο για να κάνουμε το νέο ξεκίνημα. Επηρεάζεται το Α΄δεκαήμερο των ζωδίων του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

Την ίδια μέρα, ο Άρης από την 13η της Παρθένου θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Δία από την 13η του Ταύρου. Μία υπέροχη στιγμή η οποία θα αυξήσει την επιθυμία μας να βγούμε νικητές. Σχεδόν κάθε δράση μας τώρα θα στεφθεί με επιτυχία. Η καλή τύχη θα βοηθήσει όσους πιστεύουν στον εαυτό τους αλλά έχουν και καλές προθέσεις. Θα βοηθήσει όσους πάρουν ρίσκα, αρκεί να μην το κάνουν εις βάρος άλλων. Αδράξτε ευκαιρίες για προσωπική, ερωτική και οικονομική ανάπτυξη. Ευνοούνται οι Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Σκορπιοί του Β΄ δεκαημέρου και λιγότερο οι Καρκίνοι πάντα του Β΄δεκαημέρου.

Στις 2 Αυγούστου, ο Ερμής από την 05η της Παρθένου θα συναντήσει σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο (Rx) από την 05η των Ιχθύων. Η αντίθεση αυτή θα φέρει στην ζωή μερικών ακριβώς όσα πρέπει να αποβάλλουν. Βαριές σκέψεις, συντηρητισμός, απαισιοδοξία, χαμηλή αυτοεκτίμηση, προβλήματα στην επικοινωνία και απομόνωση. Άσχημα νέα και πολύπλοκες καταστάσεις, ιδίως αν προηγουμένως κάναμε λάθος χειρισμούς. Δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις κυρίως για αισθηματικά ζητήματα. Επηρεάζεται το Α΄δεκαήμερο των ζωδίων του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες).

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α΄ Δεκαήμερο

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και της δουλειάς σας, που ομολογουμένως είναι πολλές. Ωστόσο, μην μείνετε μόνο στην επιθυμία. Κάντε το πράξη! Μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε πραγματικά ευχαριστεί την καρδιά σας και κυρίως με τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι, διανύετε μία από τις καλύτερες ερωτικές περιόδους της αγάπης σας, όπου τα καλύτερα μπορούν να συμβούν. Οι ελεύθεροι, αποκλείεται να μην γνωρίσετε κάποιον αυτήν την εβδομάδα. Ναι, καλά ακούσατε. Θέλετε δεν θέλετε θα ερωτευτείτε!

Β΄ Δεκαήμερο

Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, ναι, έχετε  πολλή δουλειά. Ναι, έχετε πολλές υποχρεώσεις. Όμως το καλοκαίρι σας έχει πάρει το μυαλό. Θέλετε να χαρείτε σαν μικρά παιδιά! Είναι μία εβδομάδα που σίγουρα μπορείτε να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στην σχέση σας. Αρκετοί μπορεί τώρα να παντρεύεστε ή να το αποφασίσετε. Κάποιοι μπορεί να περιμένετε τον καρπό του έρωτά σας. Οι ελεύθεροι, εκτός του ότι θα περάσετε πολύ όμορφα με φίλους, ευνοείστε πολύ και για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Τι πιο όμορφο από το να υποδεχτείτε τον Αύγουστο ερωτευμένοι; 

Γ΄ Δεκαήμερο

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, ακόμα κι αν περάσατε ή περνάτε μία φάση όπου νιώθετε ότι τίποτα δεν αξίζει και ότι θέλετε να μείνετε μόνοι και να αφοσιωθείτε στην εργασία σας, θα έχετε αυτήν την περίοδο την ευκαιρία να καταλάβετε ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο έρωτας, σας κάνει να βρίσκετε το κέφι σας. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι άκρως ερωτικό και ξέγνοιαστο. Οι ελεύθεροι, μπορεί να δεχτείτε μία επιστροφή ενός παλιού έρωτα. Πριν πέσετε στην αγκαλιά του, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι η υπεραισιοδοξία σας που σας έσπρωξε. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί δεν θα λείψουν ούτε οι νέες ερωτικές επιλογές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α΄ Δεκαήμερο

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα που αφορούν μία μεγάλη αλλαγή που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Νιώθετε σαν να είστε συνέχεια σε αναμονή μιας μεγάλης εξέλιξης η οποία αργεί. Το μυαλό σας γυρίζει συνεχώς γύρω από θέματα επαγγελματικών και κοινωνικών φιλοδοξιών, αλλά και στην οικογένεια και το σπίτι σας. Παλιά οικογενειακά θέματα επανέρχονται και σας κουράζουν. Τα συναισθήματά σας παγώνουν. Η πηγή αυτών των γεγονότων μπορεί να είναι ένα γυναικείο πρόσωπο της οικογένειάς σας. Απομακρύνεστε συναισθηματικά από τον σύντροφό σας, αλλά και από τον περίγυρό σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε μία εκπληκτική στιγμή για να παλέψετε και να κερδίσετε. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Σχεδόν κάθε κίνησή σας θα στεφθεί με επιτυχία, αφού κινείστε με γνώμονα την ισχυρή σας αυτοπεποίθηση αλλά και τις καλές προθέσεις σας. Η υπάρχουσα σχέση σας ανανεώνεται και το ερωτικό πάθος ανάβει. Οι ελεύθεροι, μπορείτε άφοβα να φλερτάρετε και να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Γενικά αρπάξτε κάθε ευκαιρία για προσωπική, ερωτική αλλά και οικονομική βελτίωση γιατί ήρθε η τυχερή σας στιγμή!

Γ΄ Δεκαήμερο

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε να φυσά στην ψυχή σας ένας αέρας διαφορετικός, ο οποίος σας στροβιλίζει προς την εκκεντρικότητα και την τάση να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Θα θελήσετε να ψάξετε μέσα σας την ζωντάνια που κρύβεται κάτω από το βάρος της βαριάς καθημερινότητας και να ξεφύγετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην ανέχεστε κανενός είδους περιορισμό ούτε στην δουλειά, αλλά ούτε και στην σχέση σας. Μπορεί λοιπόν να δημιουργήσετε προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια. Στις νέες γνωριμίες, ίσως  να υπερβάλλετε τόσο στις αντιδράσεις σας, προκειμένου να κατακτήσετε τον στόχο σας, ώστε στο τέλος να τον τρομάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Α΄ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη από το ταίρι σας, ενώ σας αγχώνουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Συν τοις άλλοις, μπορεί να νιώσετε στάσιμοι συναισθηματικά και να θέλετε περισσότερο ερωτικό πάθος στην σχέση. Μην εσωτερικεύετε την μάχη ανάμεσα στο μυαλό και το συναίσθημα και προσπαθήστε να μην αφήσετε να επηρεαστεί η αγάπη σας για τον σύντροφό σας από λανθασμένες ιδέες σας. Οι ελεύθεροι, ίσως έχετε κάποιες ερωτικές επικοινωνίες μέσα από τον στενό σας περίγυρο.

Β΄ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να διαχειριστείτε εντάσεις και πιέσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Η ένταση αυτή μπορεί να οφείλεται σε εργασιακό βάρος τα νεύρα του οποίου ξεσπάτε στους δικούς σας ή και το αντίστροφο. Απαιτείται αυτοέλεγχος και προσοχή στην ανάληψη ρίσκου. Μπορεί επίσης να σας απασχολήσουν βλάβες στο σπίτι. Αν μαλακώσετε την στάση σας, στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε ένα άκρως ευχάριστο Σαββατοκύριακο με επαφές και έντονη κοινωνικοποίηση.

Γ΄ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα επαναξιολογήσετε ή θα επαναφέρετε στην μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις και επιλογές που κάνατε στην συναισθηματική σας ζωή. Είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Μπορείτε λοιπόν εύκολα να παρασυρθείτε, καθώς κάποιοι μπορεί με δόλο να σας εξαπατήσουν ιδίως σε οικονομικά ζητήματα. Στο τέλος όμως της εβδομάδας, μπορείτε να επενδύσετε στην ερωτική επικοινωνία και να περάσετε όμορφες στιγμές, οι μεν δεσμευμένοι με το ταίρι σας, οι δε ελεύθεροι να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες μέσω φίλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη να είστε κοντά στον σύντροφό σας και να αντλήσετε από εκείνον συναισθηματική σιγουριά. Τα αισθήματα βαθαίνουν και μπορεί να υιοθετήσετε και κτητική συμπεριφορά απέναντι όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και στα παιδιά σας αν έχετε. Επίσης, μπορεί να έχετε μία αύξηση στο εισόδημά σας. Οι ελεύθεροι, θα αναπολήσετε έναν παλιό σύντροφο ή το συναίσθημα ασφάλειας που νιώθατε όταν ήσασταν μαζί του. Πάντως, αυτήν την εβδομάδα, αναζητάτε μία σχέση με κάποιον που θα σας χαρίζει όχι μόνο συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια.

Β΄ Δεκαήμερο

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ο γάμος σας ή η σχέση σας θα έχουν δυναμική και φλογερή επικοινωνία. Το πιο πιθανό είναι να βρείτε μαζί στενούς συγγενείς και φίλους και να κάνετε ταξίδια που θα σας αναζωογονήσουν. Την μεγάλη εύνοια ωστόσο την δέχεστε από τις επικοινωνίες που θα έχετε, μέσω των οποίων μπορείτε να πετύχετε και μία διάκριση. Ταξίδια για να συναντήσετε σημαντικούς φίλους μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμα. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες από το στενό ή ευρύτερο περίγυρό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε έναν δροσερό αέρα ανανέωσης στην σχέση σας, που τόσο ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη περίοδο. Θέλετε να διαλύσετε την στασιμότητα βάζοντας το στοιχείο της περιπέτειας στην αγάπη. Η συναισθηματική σας ευαισθησία μεγαλώνει. Παρόλο που είστε ακόμα κτητικοί με τον σύντροφό σας, ίσως και με εμμονική προσκόλληση πάνω του, θα μπορέσετε να χαρείτε έντονο πάθος αλλά και να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι. Οι ελεύθεροι, γνωρίζετε τώρα κάποιο άτομο με το οποίο θα νιώσετε ένα βαθύ, έντονο και σεξουαλικό δέσιμο σαν να σας ένωσε το κάρμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, η όχι και τόσο καλή διάθεσή σας θα σας κάνει ευερέθιστους. Θα θέλετε να κάνετε πολλά, αλλά το συναίσθημα και η λογική σας δεν συνεργάζονται. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξουν προβλήματα στον γάμο ή την σχέση σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Μία άλλη δύσκολη στιγμή της εβδομάδας είναι η απαισιοδοξία με την οποία θα διαχειριστείτε κάποια οικονομικά ζητήματα. Θα έχετε μία δύσκολη οικονομική περίοδο η οποία θα σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Επίσης θα αποστασιοποιηθείτε από τον σύντροφό σας. Μην είστε όμως αυστηροί με τον εαυτό σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μία άνοδο στην κοινωνική σας θέση, η οποία μπορεί να οφείλεται σε καλές επαγγελματικές εξελίξεις αλλά ακόμα και σε μία απόφαση να παντρευτείτε ή να πάτε την σχέση ένα βήμα παρακάτω. Είστε πολύ αισιόδοξοι για τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μήπως η τόσο θετική ενέργεια σας κάνει να υποτιμήσετε τους κινδύνους. Προσέξτε οι δεσμευμένοι ερωτικά παραστρατήματα γιατί θα κινδυνεύσετε να σας πιάσουν στα πράσα! Νέες ερωτικές σχέσεις ευνοούνται στο τέλος της εβδομάδας,  ίσως κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να προσέξτε ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός πορείας σε σχέσεις, συνεργασίες και καριέρα. Είστε ευερέθιστοι και  μπορεί να αντιδράσετε άσχημα σε όποιον θελήσει να σας επιβάλει την γνώμη του. Συγκεκριμένα στην σχέση σας, πρέπει να περιορίσετε την ανάγκη σας να αρέσετε με κάθε κόστος στον σύντροφό σας ή σε υποψήφιους συντρόφους. Δεν μπορείτε να μετράτε το πόσο αγαπάτε εσείς τον άλλον και πόσο εκείνος εσάς. Γενικά είτε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, θα νιώσετε μία εσωτερική ανισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας επιφυλάσσει κάποιες δύσκολες στιγμές που απαιτούν να βγάλετε από μέσα σας αποθέματα δύναμης και θετικής ενέργειας. Οι στενές σας σχέσεις και ο γάμος σας, καθώς και οι συνεργασίες σας, υποφέρουν λόγω προβλημάτων στην επικοινωνία, θλίψη και τάση απομόνωσης. Άσχημα νέα θα σας προβληματίσουν. Μπορεί κάποιοι ακόμα και να τερματίσετε την σχέση σας. Εναλλακτικά, μπορεί ο σύντροφός σας να διανύει μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Συνεργασίες μπορεί να διακοπούν. Φανεροί εχθροί και ανταγωνιστές ίσως σας δημιουργήσουν εμπόδια. Η εβδομάδα απαιτεί την μέγιστη προσοχή σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, σας περιμένουν πολύ ευχάριστες και ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας και όχι μόνο. Είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικοί. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις θα πάρετε αποφάσεις με πυγμή, οι οποίες θα έχουν θετικές επιπτώσεις και στην σχέση αλλά και στην δουλειά σας. Χρησιμοποιήστε την δύναμή σας λοιπόν σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, την Ανώτατη εκπαίδευση αλλά και σε νομικά ζητήματα. Σχέσεις με πεθερικά επίσης ευνοούνται πολύ. Οι ελεύθεροι, πάρτε πρωτοβουλίες και διεκδικήστε το αντικείμενο του πόθου σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις θα σας δώσουν έμπνευση και θετική διάθεση στον έρωτα. Δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστα νέα από το εξωτερικό ή να αποφασίσετε ένα ταξίδι το οποίο θα είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο! Ο έρωτάς και τα αισθήματά σας βαθαίνουν, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες καλές εξελίξεις σχετικά με οικονομικά. Οι ελεύθεροι θα κάνετε ξαφνικές γνωριμίες με άτομα αρκετά διαφορετικά από εσάς, ίσως από άλλη χώρα ή πόλη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε πολλές υποχρεώσεις που δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε. Η σχέση σας προχωρά ήρεμα και κάποια ξαφνική αύξηση των εσόδων σας θα σας ανακουφίσει. Βγείτε με φίλους. Ειδικά οι ελεύθεροι, αφού μέσα από κοινωνικές επαφές είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία. Επίσης, μπορεί να νιώσετε έλξη για έναν φίλο σας με τον οποίον παλιά μπορεί να υπήρξε κάτι το ερωτικό μεταξύ σας. Τέλος, προσέξτε λιγάκι την φυσική σας κατάσταση.

Β΄ Δεκαήμερο

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται ήρεμη αλλά πρέπει κάπως να διαχειριστείτε μία τάση να κρατήσετε πολλά μέσα σας, κυρίως βαθιές σκέψεις και κάποια μυστικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Βγείτε και κοινωνικοποιηθείτε.  Ελεύθεροι, επίσης στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να κάνετε μία τυχερή ερωτική γνωριμία με κάποιον από τον ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Για κάποιον λόγο ίσως στην αρχή κρατήσετε την γνωριμία αυτή κρυφή.

Γ΄ Δεκαήμερο

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, παρόλο που η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιεστική και να έχετε αρκετές υποχρεώσεις, μπορείτε να ελπίζετε σε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο το οποίο θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας αλλά και με φίλους. Μπορείτε να οργανώσετε βραδιές στο σπίτι και να φροντίσετε όσους αγαπάτε. Οι ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ελπίζετε σε μία νέα σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας περιμένουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας στην δουλειά, αλλά και προβληματικές κοινωνικές σχέσεις. Η δημόσια εικόνα σας δέχεται μία επίθεση ή εσείς θεωρείτε ότι κρίνεστε και διαβάλλεστε, ίσως ακόμη και από δικούς σας ανθρώπους. Αρνητικά γεγονότα σας δημιουργούν συναισθηματικούς περιορισμούς. Δεν μπορείτε να χαρείτε στην αγάπη. Κλείνεστε στον εαυτό σας και οι σκέψεις σας είναι αρνητικές. Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να μην βρείτε εύκολα μία διέξοδο. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, ίσως δεν είναι όλα τόσο δύσκολα όσο φαίνονται.

Β΄ Δεκαήμερο

Εσείς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε πολλές και ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους αλλά και συγγενείς. Μέσα από το στενό σας περιβάλλον θα βρείτε ευκαιρίες να επωφεληθείτε και να κάνετε σύντομες ευχάριστες μετακινήσεις. Στην συντροφιά σας θα είναι και ο αγαπημένος σας. Μάλιστα, αν εδώ και λίγο καιρό έχετε μπει σε μία νέα σχέση μπορεί να παρουσιάσετε τον έρωτά σας στους δικούς σας. Καλά νέα όμως και σε συμβόλαια και συνεργασίες, κυρίως αν συνεργάζετε ή σκέφτεστε να συνεταιριστείτε με φίλους. Ελεύθεροι, ανάμεσα σε συνεργασίες και φιλίες, κάπου κρύβεται κι ένας νέος έρωτας.

 Γ΄ Δεκαήμερο

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να έχετε μία ξαφνική έμπνευση για κάποιο ταξιδάκι ανέλπιστο, που δεν περιμένατε, με τον αγαπημένο σας. Γενικά, κάτι αναπάντεχο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Όμως, πρέπει να προσέξετε κάποια ένταση η οποία προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι ελεύθεροι, μπορείτε να έχετε ξαφνικές γνωριμίες με άτομα κύρους, με άτομα που γνωρίζετε τώρα  ή ξέρετε ήδη, κυρίως από το καθημερινό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας επιφυλάσσει μία δυσκολία η οποία αφορά μία αρνητική τροπή σε θέματα κοινωνικού στάτους, καριέρας αλλά και σπιτιού και οικογένειας. Η επικοινωνία γίνεται σχεδόν αδύνατη, ενώ νιώθετε καταπιεσμένοι, απαισιόδοξοι και απογοητευμένοι. Ίσως υπάρξουν θέματα με γονείς και πεθερικά, ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με ένα ακίνητο. Σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι χωρισμένοι μπορεί να πρέπει να παραχωρήσετε το σπίτι στον πρώην σύζυγο. Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα η διάθεση θα είναι πεσμένη, ωστόσο μπορεί να προκύψουν γνωριμίες με άτομα που ζουν μακριά από εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα μπείτε σε μία διαδικασία επαγγελματικής μάχης που αποσκοπεί στην εξεύρεση μίας καλύτερης δουλείας ή στην βελτίωση της θέσης σας στην υπάρχουσα εργασία σας. Αυτό επηρεάζει την διάθεσή σας και το αρνητικό κλίμα μεταφέρεται στο σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως νιώθετε άσχημα με τον εαυτό σας και γίνεστε επιθετικοί με τους δικούς σας. Αν ηρεμήσετε, τότε σας υπόσχομαι ότι το τέλος της εβδομάδας σας κρατά ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Θετικές εξελίξεις σε θέματα εξωτερικού αλλά και γενικότερα ευχάριστες αλλαγές προς το καλύτερο. Ελεύθεροι, το Σαββατοκύριακο πείτε ναι σε προσκλήσεις για εξόδους, καθώς ευνοείστε για νέες ερωτικές ιστορίες.

Γ΄ Δεκαήμερο

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ξαφνικές εξελίξεις στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σας εκνευρίσουν. Ίσως προγραμματίζατε ένα ταξίδι που πρέπει να ακυρώσετε ή να μεταθέσετε, γεγονός που σας θυμώνει. Δεν αποκλείεται να θέλατε να βρεθείτε με τον σύντροφό σας εάν δεν ζείτε στην ίδια πόλη ή να είχατε στο μυαλό σας να συναντήσετε κάποιον από το ερωτικό παρελθόν σας. Όμως στο τέλος της εβδομάδας η κατάσταση αλλάζει. Ο έρωτας επιτέλους σας αποζημιώνει. Είτε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι έχετε δυνατότητα να χαρείτε και να έρθετε κοντά με αυτόν που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είστε σοβαροί και μετρημένοι και είστε σίγουροι για τις τις κινήσεις σας. Σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας, στα οποία θα έχετε και μία θετική μεταβολή η οποία μπορεί να αφορά και τα οικονομικά του συντρόφου. Μεταξύ σας, υπάρχει πάθος και έντονος ερωτισμός. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα είναι εξαρχής έντονες και παθιασμένες και να νομίζετε ότι γνωρίζετε τον άλλον εδώ και καιρό.

Β΄ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποια πολύ θετική εξέλιξη που αφορά σχέδια μεγάλης κλίμακας θα σας δώσει αισιοδοξία, ενέργεια και δύναμη. Κατά μεγάλη πιθανότητα, ο λόγος θα είναι μία μετακίνησή σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή γενικά μακριά από τον τόπο διαμονής σας, το οποίο ή κάνετε με τον αγαπημένο σας, ή για να συναντήσετε τον αγαπημένο σας. Είναι μία θετική στιγμή για να κατορθώσετε οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας. Οι ελεύθεροι, θα ερωτευτείτε είτε κάποιον που ζει μακριά, είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε ακόμα μέσω δραστηριοτήτων που μπορεί να αφορούν και συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες.

Γ΄ Δεκαήμερο

Εσείς, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα υποδεχτείτε στην ερωτική σας ζωή το ξαφνικό, το αναπάντεχο, το έντονα διαφορετικό. Ξυπνάει μέσα σας η ανάγκη να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σας σχέσης. Θα υπάρξουν νέες σχέσεις οι οποίες θα ανατρέψουν παλιά ερωτικά μοτίβα της ζωής σας. Μπορεί να έρχονται και από το ερωτικό σας παρελθόν, ωστόσο η διάρκειά τους θα είναι αβέβαιη. Θα δυσκολευτείτε να τις εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Για να διαρκέσουν χρειάζονται συνεχή καινοτομία. Επίσης, εξαιτίας νέων γνωριμιών μπορεί να διακόψετε σταθερές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι διαπροσωπικές σχέσεις θα χαρακτηριστούν από εντάσεις και διαφωνίες. Προσωπικές κρίσεις, αλλά και η αδυναμία να έρθει σε επαφή το μυαλό με το συναίσθημα, θα ταράξουν την ηρεμία σας. Θα δυσκολευτείτε να συμβιβάσετε τα πράγματα στην σχέση σας και μπορεί να πρέπει να σηκώσετε στους ώμους σας περισσότερο βάρος από όσο αντέχετε. Εκτός από την συναισθηματικοί ένταση, μπορεί να χρειαστεί να γίνετε πιο συγκρατημένοι και στα οικονομικά σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα χαρείτε πραγματικά την αρμονία στην επικοινωνία στις σχέσεις σας. Όχι μόνο στην ερωτική, αλλά και στις σχέσεις με κοντινούς φίλους και στενούς συγγενείς. Θα είστε πιο συντροφικοί από ότι στο πρόσφατο παρελθόν και μπορείτε να κάνετε μικρές αποδράσεις, ακόμα και κοντινές, με τον αγαπημένο σας. Οι ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε μέσω αδερφών σας ή στενών συγγενών ή ακόμα και στην γειτονιά σας, κάποιο πρόσωπο που θα σας γεννήσει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά του.

Γ΄ Δεκαήμερο

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα αναπάντεχα προβλήματα και εντάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια μπορεί να χαλάσουν την διάθεσή σας. Ίσως αναζητάτε τόσο το κάτι το διαφορετικό, ίσως έχετε τόσο κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια, που έχετε κάποια ξεσπάσματα. Θέλετε να ξυπνήσετε το πάθος στην σχέση σας, αλλά μπορεί  να το κάνετε επιθετικά και άγαρμπα. Προσέξτε λοιπόν τις υπερβολές. Υπάρχει η περίπτωση να κάνετε σκέψεις για το ερωτικό σας παρελθόν καθώς και κινήσεις προς κάποιον πρώην σας. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος στα ερωτικά και να έρθετε κοντά με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, οι σκέψεις σας σχετικά με την σχέση σας θα είναι μπερδεμένες και μάλλον απαισιόδοξες. Τα αισθήματα δίνουν την σκυτάλη στην λογική σας και μπορεί να γίνετε ψυχροί απέναντί στον σύντροφό σας. Μήπως έχετε αναλάβει περισσότερες δεσμεύσεις απέναντί του από όσες μπορούσατε ή θέλατε; Μήπως νιώθετε ότι σας έχει κουράσει; Ότι μπορεί ακόμα και να σας πιέζει συναισθηματικά απαιτώντας από εσάς περισσότερα από όσα θα έπρεπε; Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας μέχρι να καταλάβετε τι θέλετε.

Β΄ Δεκαήμερο

Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ετοιμαστείτε  να περάσετε πολύ έντονες κοινωνικές βραδιές με τον σύντροφό σας αλλά και με κοινές παρέες. Πάθος και έρωτας, αλλά και δημιουργικές συζητήσεις σε συνδυασμό με κοινούς στόχους. Τι πιο όμορφο για το καλοκαίρι σας; Πολύ καλή στιγμή και για επιχειρηματικά σχέδια, ιδίως αν χρειάζεστε υποστήριξη προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι νέο. Οι ελεύθεροι, μπορείτε και επιβάλλεται να κάνετε το πρώτο βήμα στις ερωτικές σας γνωριμίες.

Γ΄ Δεκαήμερο

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, νέες ευκαιρίες και προοπτικές θα έρθουν στον δρόμο σας μέσω φιλικού περίγυρου ή μεγάλων ομάδων, οι οποίες δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Πρέπει λοιπόν να είστε ευέλικτοι και να αρπάξετε τις ευκαιρίες για αλλαγές. Ωστόσο, δείξτε κάποια προσοχή σε ανισορροπίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην σχέση σας. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, αυτές μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα από απλές παρεξηγήσεις μέχρι πιο σοβαρές εντάσεις. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι μπορεί να εμπλακείτε σε μυστικές σχέσεις μέσα από τον χώρο της εργασία σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη