Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ThemisΖ: Τα κεραμικά πιάτα του ελληνικού brand στο δείπνο για τη συλλογή Dior Cruise 2022

Η Ελληνίδα καλλιτέχνις έχει συνεργαστέι αρκετές φορές με τον οίκο για capsule συλλογές όπως η Themis Zouganeli x Dior Maison.

Tης Νικόλ Ζένιου

Χθες το βράδυ, ξένοι δημοσιογράφοι και καλεσμένοι του Dior, μια μέρα πριν την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο απόλαυσαν ένα 100% ελληνικό δείπνο στο εστιατόριο “Γιασεμί” στα Αναφιώτικα της Πλάκας, την πιο γραφική γωνιά της Αθήνας.

Κάθε λεπτομέρεια στο τραπέζι ήταν απολύτως εναρμονισμένη με την ελληνική παράδοση, από το μενού -με τις πράσινες ελιές για ορεκτικό- μέχρι τα κεραμικά σερβίτσια της Θέμιδας Ζουγανέλη στα οποία σερβιρίστηκαν. Μάλιστα, η Ελληνίδα καλλιτέχνις ήταν μία από τις καλεσμένες, καθώς το brand της Themis-Z συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον Dior. Τα πιάτα ήταν εμπνευσμένα από τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση και έφεραν λεπτομέρειες και μοτίβα από την αρχαία Ελλάδα.

Διάβασε ακόμα – “Dior celebrates Greece”: Η επίδειξη του οίκου Dior στην Αθήνα θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο

Η καλλιτέχνις μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram μας έδειξε τα σερβίτσια της που πρωταγωνίστησαν στο δείπνο και είναι πραγματικά υπέροχα.

Δες όλη τη συλλογή της ThemisZ εδώ: www.themisz.com

Διάβασε ακόμη