Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Audrey Hepburn έρχεται στο Νetflix τον Μάρτιο

Το ντοκιμαντέρ “Audrey” της σκηνοθέτιδας Helena Coan υπόσχεται να καλύψει περισσότερες πτυχές της θρυλικής ηθοποιού. 

Tον Νοέμβριο του 2020 είχε κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ “Audrey” σε συνδρομητικά κανάλια στη μικρή οθόνη, και ήταν διαθέσιμο και σε DVD και Blu-ray. Τώρα, η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της σταρ έρχεται στο Netflix τον Μάρτιο.

Με σκηνοθεσία από την Helena Coan (“Chasing Perfect”), οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν behind-the-scenes στιγμιότυπα που εξιστορούν την μεγάλη αγάπη της Hepburn’s για τον χορό. Η Coan συνεργάστηκε με τον χορογράφο του Royal Ballet Wayne McGregor για να χορογραφήσουν “πορτρέτα χορού” της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.  

“Η ταινία παρέχει πιο προσωπικές συνεντεύξεις με όσους ήξεραν την ηθοποιό καλύτερα, οι οποίες υφαίνονται γύρω από σπάνια αρχεία,” δήλωσε η σκηνοθέτης της ταινίας Coan. “Όμως, εμείς αποφασίσαμε να πάρουμε την ιστορία ακόμα ένα βήμα παρακάτω και συνεργαστήκαμε με τον πολυβραβευμένο Βρετανό χορογράφο, Wayne McGregor CBE, για να δημιουργήσουμε χορογραφίες εμπνευσμένες από την αστείρευτη αγάπη της Audrey για το μπαλέτο, συνθέτοντας ένα συναισθηματικό και συγκινητικό πορτρέτο της ηθοποιού.

“Ο χορός μεγεθύνει το συναισθηματικό εύρος της Audrey και προσθέτει μια αυξημένη αίσθηση δράματος και θεάτρου στην ταινία, καθώς και μια πλούσια οπτική γλώσσα που δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί σε ντοκιμαντέρ.”

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τον γιο της, Sean Hepburn Ferrer, ο οποίος εξιστορεί τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, όπου είχε εγκαταλειφθεί από τον πατέρα της και μεγάλωσε υπό ναζιστική κατοχή στην Ολλανδία. Επίσης θα υπάρχουν συνεντεύξεις με την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του Givenchy, Clare Waight Keller και τον ομότιμο διευθυντή σχεδιασμού του Tiffany John Loring.

Στο ντοκιμαντέρ, η Francesca Hayward  θα υποδυθεί την ηθοποιό στο “Hollywood era Audrey” στο απόγειο της φήμης της, η Alessandra Ferri την ενσαρκώνει στα τελευταία χρόνια της ζωής της και η Keira Moore θα εμφανιστεί ως “νεαρή Audrey”, την οποία εντόπισε η παραγωγή μέσω μιας διαδικασίας ακρόασης σε σχολές μπαλέτου. 

H ταινία “Audrey” θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 14 Μαρτίου. 

Φωτογραφία: Instagram @audreyhepburn

Διάβασε ακόμη