Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Onewell Wellness and Float Spa: Ένας υπερσύγχρονος προορισμός για την απόλυτη χαλάρωση

Που φιλοξενεί το πρώτο Floating Spa Pod της Κύπρου.

Της Νικόλ Ζένιου

To ONEWELL Wellness and Float Spa, από τον όμιλο Millya, άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει να ανακαλύψεις τις μοναδικές θεραπείες του.

Πρόκειται για ένα υπερσύχρονο και καινοτόμο σπα που καλύπτει έκταση 600 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει πολυτελή και μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση.

Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα εγκαταστάσεων και θεραπειών, όπως εσωτερική πισίνα, σάουνα, Health Bar, το πρώτο Floating Spa Pod της Κύπρου, καθώς επίσης και ένα ευρύ φάσμα περιποιήσεων ομορφιάς και σώματος από παγκοσμίου φήμης μάρκες ομορφιάς και ευεξίας από παγκοσμίου φήμης μάρκες ομορφιάς και ευεξίας όπως Bellefontaine,Cinq Mondes, Valmont, Margys Monte Carlo και πολλά άλλα.

Διάβασε ακόμη – Βρεθήκαμε στα εγκαίνια της εντυπωσιακής First Boutique στο Limassol Del Mar

H ίδρυση του από τις founders του OneWell-Wellness and Float Spa, Elena Lomadze και Julia Bogolepova προέκυψε λόγω της ανάγκης για τη δημιουργία ενός πιο εκσυγχρονισμένου σπα: “Παρατηρήσαμε μια επερχόμενη εξέλιξη όπου η ευεξία συνδέεται όλο και πιο σταθερά με την υγεία αλλά και την πρόληψη. Επίσης, στις μέρες μας η ευεξία συνδέεται περισσότερο με την ευτυχία. Ιδρύσαμε αυτό το μέρος για να έχουμε ένα μέρος να “αποδράσουμε”. Ο λόγος; Οι άνθρωποι στην εποχή που ζούμε χρειάζονται περισσότερο από ποτέ να προσέχουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία και να χαλαρώνουν το σώμα και το μυαλό τους.”

Γι’ αυτό άλλωστε παρέχονται υπηρεσίες που σε “ταξιδεύουν” σε ονειρικούς προορισμούς όπως, το Ritual from Bali και το Ritual from Kyoto, ανάμεσα σε άλλα.

Δες τον χώρο στη gallery που ακολουθεί:

Διάβασε ακόμη