Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

“Who Cares”: Mια παράσταση σύγχρονου χορού

Με δύο παραστάσεις στη Λεμεσό και μία στην Λευκωσία. 

Η Ομάδα Εν δράσει και η Εύη Δημητρίου παρουσιάζουν την παράσταση “WHO CARES” που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου. 

Η παράσταση “WHO CARES” διερευνά τις αντιφάσεις που προκύπτουν ανάμεσα στο τι θεωρούμε καλό για τον εαυτό μας με βάση τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες και τι η κοινωνία μας επιβάλλει. 

Μέσα από τον φακό της ταυτότητας, του φύλου, της ηλικίας, εξετάζει πώς εξωτερικές δυνάμεις, όπως κοινωνικές νόρμες, στερεότυπα αλλά και δημόσιες πολιτικές, επηρεάζουν τις προσωπικές μας αντιλήψεις και συμπεριφορές. Η παράσταση συνδυάζει τον εξομολογητικό λόγο με το χιούμορ και την κίνηση για να μας οδηγήσει σε ένα σωματικό και συναισθηματικό ταξίδι που μας μιλά για το σήμερα. 

Συντελεστές: Χορογραφία/ Περφόρμανς: Εύη Δημητρίου, Δραματουργία: Guy Cools, Σχεδιασμός φωτισμού: Aleksandar Jotovic, Καλλιτεχνικός Συνεργάτης I Φωτογραφία: Μιχάλης Παπαμιχαήλ, Εκπαιδευση φωνής: Cathryn Robson, Γραφικά: Δέσποινα Καννάουρου, Τρέιλερ:  Άντης Ιακώβου

Παραγωγή: Ομάδα Εν δράσει.

Παραστάσεις: Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαΐου, στις 20.00 (Λεμεσός) και στις 26 Μαΐου στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία.

Info: Θέατρο Ριάλτο, τηλ.: 77777745, www.rialto.com.cy, Tickethour.com.cy

Κατάλληλο: 16+

Διάβασε ακόμη