Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Τα φθινοπωρινά κομμάτια που αξίζει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου ανεξάρτητα από τις τάσεις

Κάθε εποχή έχει τα δικά της βασικά κομμάτια.

Κάθε εποχή έχει τα δικά της βασικά κομμάτια, τα οποία δίνουν το παρών στις εμφανίσεις και τη γκαρνταρόμπα μας ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε σεζόν. Ο χειμώνας, μεταξύ άλλων, επιβάλει ζεστά πουλόβερ, ζιβάγκο και βαριά παλτό. Η άνοιξη από την άλλη επιθυμεί δροσερά knitted κομμάτια και αέρινα φορέματα, ενώ το καλοκαίρι οτιδήποτε λινό είναι απαραίτητο. Το φθινόπωρο, όμως, τι φοράμε; Ποια είναι τα δικά του staple ρούχα, που θα φοράμε πάντα λόγω του διαχρονικού χαρακτήρα τους; Αυτά σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Διάβασε ακόμη – 5 chic τρόποι για να προσθέσεις το κόκκινο στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου

Το φθινόπωρο είναι μία μεταβατική εποχή, η οποία χρήζει ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά το styling. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε μέχρι μία ημερομηνία του και τα καλοκαιρινά κομμάτια, ωστόσο, πάντα συνδυασμένα με τα φθινοπωρινά. Αυτά, που πάντα θα βρίσκονται στα fall musts, είναι basic ρούχα σε ουδέτερες αποχρώσεις, που προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία αλλά και κομψότητα. Μάλιστα, δεν λείπουν και από τις εμφανίσεις των fashion experts και influencers, αφού τους δίνουν σταθερά τη ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Διάβασε ακόμη – Transitional Dressing: Τα it girls της μόδας σου δίνουν το απαραίτητο inspo

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τα διαχρονικά απαραίτητα ρούχα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας.

#1.Jeans
Φέτος οι τάσεις στα jeans επιβάλλουν χαλαρές γραμμές και εμείς δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη νέα season χωρίς το αγαπημένο μας loose denim παντελόνι, κατάλληλο για κάθε ώρα της ημέρας. Στην αγορά θα βρεις αμέτρητα άνετα σχέδια, ωστόσο, θα σου προτείναμε την κολακευτική για όλους τους σωματότυπους ίσια γραμμή.

#2. Leather Jacket
Όταν μιλάμε για δερμάτινο jacket, δεν χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό σου στην κλασική εκδοχή του motorbike. Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς θα σου προτείναμε ένα δερμάτινο blazer.

#3. Cashmere Sweater
Είτε κάνει πολύ κρύο είτε η θερμοκρασία και ο αέρας ”αγριεύουν”, το κασμιρένιο ελαφρύ πουλόβερ σου δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τις καθημερινές εμφανίσεις σου.


#4. Knitted Dress
Το knitwear ήταν, είναι και θα είναι μία μεγάλη τάση, ωστόσο, η εκδοχή του σε ένα μίντι φόρεμα είναι ιδανική για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου.


#5. Trenchcoat
Η καμπαρτίνα είναι ένα staple της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Μία καμπαρτίνα σε μπεζ απόχρωση θα σου λύσει τα χεριά σε αμέτρητες περιστάσεις.

#6. Jumpsuit
Το έχουμε πει και στο παρελθόν αλλά θα το τονίσουμε ξανά: Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα πιο χρήσιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας και το πιο εύκολο outfit για κάθε στιγμή της ημέρας. Φρόντισε, λοιπόν, να βρεις την ιδανική για εσένα.

Διάβασε ακόμη