Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας George: Όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στον πατέρα του (εικόνες)

Η ομοιότητα είναι εκπληκτική (φωτογραφίες).

Ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου έγινε 10 ετών το Σάββατο και οι γονείς του πρίγκιπας William και Kate Middleton συνέχισαν την παράδοσή τους, δημοσιεύοντας ένα νέο πορτρέτο γενεθλίων για να γιορτάσουν την περίσταση. Ο George πόζαρε για τη βασιλική φωτογράφο Millie Pilkington νωρίτερα αυτό το μήνα στο Windsor, όπου κάθισε στα σκαλιά φορώντας ένα καρό πουκάμισο με κουμπιά, ένα πετρόλ παντελόνι και σουέντ oxfords.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας George: Aυτό το δώρο θα πάρει από τους γονείς του για τα γενέθλια του

Από τα καλοκαιρινά μαλλιά του μέχρι το λαμπερό χαμόγελό του, η ομοιότητα του πρίγκιπα George με τον πρίγκιπα William περίπου στην ίδια ηλικία είναι εκπληκτική.

Αλλά ο George δεν είναι ο μόνος μικρός που μοιάζει πολύ στον πρίγκιπα William. Η 8χρονη αδελφή του πριγκίπισσα Charlotte έχει επίσης εκπληκτική ομοιότητα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας – και ο William κάποτε μπέρδεψε μια φωτογραφία του εαυτού του ως παιδί με τη Charlotte κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής το 2020.

Εν τω μεταξύ, ο 5χρονος πρίγκιπας Louis επαινείται συχνά για την ομοιότητα με την μητέρα του, την πριγκίπισσα Kate. “Όλοι πάντα σχολιάζουν ότι ο Louis είναι φτυστός με την Kate”, είχε δηλώσει στο παρελθόν ένας φίλος στο περιοδικός PEOPLE. “Της αρέσει και το θεωρεί πολύ γλυκό – συχνά αστειεύεται ότι είναι το μόνο από τα παιδιά της που της μοιάζει πραγματικά!”

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας George: Η μέρα που έμαθε πως στο μέλλον ίσως να γίνει βασιλιάς

Ο πρίγκιπας William και ο μεγαλύτερος γιος του φαίνεται να μοιράζονται έναν στενό δεσμό και η παιδική ηλικία του George αντικατοπτρίζει σε πολλά σημεία την παιδική ηλικία του πατέρα του. Ενώ το σχολείο ήταν το επίκεντρο για τον νεαρό William, όπως είναι και για τον George σήμερα, ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana έβγαινε τόσο σε επίσημες όσο και σε διασκεδαστικές εκδηλώσεις, από διακοπές με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια μέχρι εκδρομές σε θεματικά πάρκα με τη μητέρα του και τον αδελφό του, πρίγκιπα Harry.

Πηγή:harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: hrhprincegeorgewales

Διάβασε ακόμη