Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Jennifer Aniston: Όλα όσα θα πει στα απομνημονεύματα της

Oι αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Για πολύ καιρό, η Jennifer Aniston δεν είχε σκοπό να μοιραστεί την ιστορία της ζωής της. “Όχι. Ακόμα τη ζω”, δήλωσε το 2021 όταν ρωτήθηκε αν θα δούλευε ποτέ πάνω σε απομνημονεύματα, όπως ο χαρακτήρας της στην εκπομπή “The Morning Show”.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, φαίνεται να το σκέφτηκε καλύτερα. “Θα το κάνω αυτό μια μέρα. Θα σταματήσω να λέω ‘δεν μπορώ να γράψω'” είπε η σταρ.

Και μάλλον αυτή η μέρα ήρθε. Μετά από χρόνια σιωπής σχετικά με το γιατί πραγματικά απέτυχε ο γάμος της με τον Brad Pitt , πόσες πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει και τον πραγματικό λόγο που δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια, “η Jen είναι επιτέλους έτοιμη να τα πει όλα”, λέει μια πηγή, προσθέτοντας ότι η ηθοποιός εμπνεύστηκε από τους θαυμαστές της και από τα απομνημονεύματα του αείμνηστου συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια, Matthew Perry. “Συνειδητοποίησε ότι η ζωή είναι σύντομη, οπότε γιατί να μην το κάνει τώρα;”.

H Jennifer, η οποία ασκεί καθημερινά “ημερολόγιο ευγνωμοσύνης” εδώ και χρόνια, “θα το κάνει σωστά – τίποτα δεν θα είναι εκτός ορίων”, αποκαλύπτει η πηγή, η οποία έχει ρίξει μια πρώτη ματιά σε ένα πρώιμο χειρόγραφο. “Είναι μυστικά που δεν έχει πει ποτέ”.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Aniston: Οι δύο ελληνικές λέξεις που είπε στα “Critics Choice Awards 2024”

Η Aniston θα τα πει όλα για τον Pit και την Jolie

Φυσικά, όλοι περιμένουν εναγωνίως να αναφερθεί στον Brad – και, κατ’ επέκταση, στην Angelina Jolie. “Η Jen ξέρει ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει τα πάντα για την ερωτική της σχέση με τον Brad και την αλήθεια για το διαζύγιό τους, πόσο μάλλον τώρα που ο Brad και η Angelina έχουν πλέον χωρίσει”, λέει η πηγή. H Aniston και ο Pitt παντρεύτηκαν το 2000 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό του το 2005, λίγο πριν δημοσιοποιηθεί το ειδύλλιο του ηθοποιού με την Jolie, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στο Mr. & Mrs. Smith.

Τότε, η Jen, παραδέχτηκε σοκαρίστηκε από το γεγονός. “Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν ένιωθα στιγμές θυμού, πόνου και αμηχανίας”, έχει πει.

Αλλά με τον καιρό, οι πληγές άρχισαν να επουλώνονται. “Είναι πια τόσο θολό στο μυαλό μου. Είμαι πια τόσο μακριά που δεν μπορώ καν να θυμηθώ εκείνο το σκοτάδι”, επέμεινε το 2008. “Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά. Ήταν μια όμορφη, περίπλοκη σχέση”.

Διάβασε ακόμη – Πώς ήταν η Jennifer Aniston πριν τις πλαστικές

Το 2020, η φιλική τους σύγκρουση στα βραβεία SAG έγινε πρωτοσέλιδο. “Ο Pitt και εγώ είμαστε φιλαράκια”, εξήγησε. “Είμαστε φίλοι και μιλάμε”.

Πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο; “Η Aniston έκανε πολλή θεραπεία για να συμφιλιωθεί με τον αποτυχημένο γάμο της με τον Brad και άλλα ειδύλλια που δεν πήγαν καλά”, λέει η πηγή. “Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στην ιστορία, ειδικά για το γιατί δεν έκαναν ποτέ παιδί μαζί”.

Η Jen έχει πει ότι η απελπισμένη προσπάθειά της να γίνει μητέρα είναι ένας από τους λόγους που θέλει να γράψει ένα βιβλίο. “Έχω περάσει τόσα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή είναι τόσο λίγα αυτά που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου”, λέει η Jen.

Επιμένει ότι ο γάμος της με τον Brad δεν τελείωσε επειδή δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί και διευκρινίζει ότι το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης ξεκίνησε στην πραγματικότητα μετά τον χωρισμό τους, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας των 30 και 40. “Ο (κόσμος) δημιουργεί αφηγήσεις που δεν είναι αληθινές, οπότε θα μπορούσα κάλλιστα να πω την αλήθεια. Δεν έχω τίποτα να κρύψω”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη