Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Madame Figaro γιορτάζει και σου κάνει δώρο δυο αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα

Δυναμική, σύγχρονη και πάντα ενημερωμένη.

Δυο δημιουργικά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που το mfportal.primetel.cloud συστήθηκε στο διαδικτυακό κοινό. Δυο χρόνια γεμάτα μόδα, ομορφιά, συνεντεύξεις με γνωστές προσωπικότητες, θέματα για την υγεία & ευεξία, συμβουλές καλής ζωής, ειδήσεις από τον κόσμο της σόουμπιζ, αστρολογία, θέματα πολιτισμού και ενδιαφέροντα βίντεο.

Το mfportal.primetel.cloud είναι ένα σύγχρονο portal, το οποίο έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του σημάδι και στο διαδίκτυο ως η προέκταση του αγαπημένου περιοδικού Madame Figaro Κύπρου.

Αυτό που φιλοδοξεί να συνεχίσει να προσφέρει είναι μια άλλη οπτική στις αναγνώστριες εστιάζοντας στη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας, με γαλλική φινέτσα, υψηλή αισθητική και με τις ίδιες αξίες που έχει κερδίσει το αναγνωστικό του κοινό.

Η ομάδα της Madame Figaro γιορτάζει σήμερα άλλη μία επιτυχία και ανυπομονεί να μοιραστεί μαζί σας όλες τις νέες ενέργειες που έρχονται αυτή την χρονιά.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου, το mfportal.primetel.cloud σε συνεργασία με την SKY express σε ταξιδεύουν στη μαγευτική Αθήνα κάνοντας σου δώρο δυο αεροπορικά εισιτήρια.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα πιο κάτω βήματα:
1. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμέτοχης που θα βρεις πιο κάτω.
2. Ακολούθησε το account της Madame Figaro στο Instagram: @madamefigarocy και κάνε tag ένα άτομο της επιλογής σου σε σχόλιο. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Η Εταιρεία με την επωνυμία “Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ”, (“Διοργανώτρια”), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο “SΚΥ express” (εφεξής “Διαγωνισμός”).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β’ βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 6/2/2023 ώρα 10:00 έως και 12/2/2023 ώρα 23:59 (“Διάρκεια”).

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό – Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον συμπληρώσει όλα τα πεδία στη φόρμα που θα υπάρχει στο άρθρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα της mfportal.primetel.cloud. Ως Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή (για δύο αεροπορικά εισιτήρια). Από την κλήρωση θα αναδειχθεί και τρεις (3) επιλαχόντες.

7. Δώρα: Το δώρο είναι δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια, με την SΚΥ express, για δύο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Τα εισιτήρια ισχύουν μέχρι τις 31/5/2023. Εξαιρούνται οι ημερομηνίες:
. 24 – 28 Φεβρουαρίου 2023
. 24 – 27 Μαρτίου 2023
. 7 – 23 Απριλίου 2023
. 27 Απριλίου 2023 – 01 Μαϊου 2023

Ο κάθε επιβάτης μπορεί να έχει μαζί του:
Χειραποσκευή: 1 x 8kg (+ 1 προσωπικό αντικείμενο)
Αποσκευή: 1 x 23kg
Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ανταλλάζονται με χρήματα.

8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 13/2/2023, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω, και θα ειδοποιηθεί μέσω τηλεφώνου από το τμήμα Μάρκετινγκ της Madame Figaro. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν
έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

9. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρων στους νικητές. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.

11. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των νικητών εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.

13. Οι νικητές δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή.

14. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν εντός ενός μήνα.

15. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

16. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου

Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα mfportal.primetel.cloud και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.

Διάβασε ακόμη