Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ζωή Σοφοκλέους: Μας έδειξε το νέο της σπίτι στη Λεμεσό

Ο προσωπικός χώρος της σχεδιάστριας εκπέμπει ηρεμία.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η Ζωή Σοφοκλέους είναι από τις σχεδιάστριες που επιλέγει το μινιμαλισμό, τόσο σε ότι αφορά το προσωπικό της στυλ όσο και στις δημιουργίες της καθώς στις συλλογές της βλέπουμε να πρωταγωνιστεί η μονοχρωμία δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό του ρούχου.

Διάβασε ακόμη – 4 fashion girls μας δείχνουν τα εντυπωσιακά τους σαλόνια

Αυτή η φιλοσοφία και ανάγκη, φαίνεται πως ισχύει και στον προσωπικό της χώρο αφού μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε την διακόσμηση του νέου της σπίτι στη Λεμεσό να κυμαίνεται σε λιτές και καθαρές γραμμές με πρωταγωνιστεί το ξύλο.

Διάβασε ακόμη – Helena Christensen: Μας δείχνει το μποέμ σπίτι της

Ένας μοντέρνος και σύγχρονος χώρος που η κάθε γωνιά φτιάχτηκε από την ίδια με αγάπη για να την χαλαρώνει και να περνάει όμορφα τον προσωπικό της χρόνο, μόνη ή με την παρέα της.

Η σχεδιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Madame Figaro μας είχε πει: “Απολαµβάνω τη ζωή στην πόλη µου. Το πρωινό περπάτηµα δίπλα στη θάλασσα µε το σκυλάκι µου, την απογευµατινή βόλτα µε τα roller blades, τις εξόδους µε τις φίλες µου. Ως προσωπικότητα θα µε χαρακτήριζα περισσότερο ως άτοµο του σπιτιού, παρόλο που περνάω καλά στις εξόδους και τα ταξίδια µου.”

Δες στις πιο κάτω εικόνες από το νέο της σπίτι στη Λεμεσό:

Διάβασε ακόμη