Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Μικρά μυστικά για να αναδείξεις το σπίτι σου

Το στυλ κρύβεται στις λεπτομέρειες. Όσον αφορά τη διακόσμηση υπάρχουν αυτά τα μικρά μυστικά, που θα απογειώσουν τον χώρο σου, στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Σημείωσε ότι ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στυλ και μπορείς να τα βρεις και σε οικονομικές τιμές.

Μεταλλικά Στοιχεία

Δώσε αίγλη και πολυτέλεια εντάσσοντας τα μεταλλικά στοιχεία στη διακόσμηση. Χρησιμοποίησε διάφορα διακοσμητικά, αναμειγνύοντας μεταξύ τους υφές και χρώματα, τα οποία θα προσθέσουν λάμψη αντανακλώντας το φυσικό φως. Ιδιαίτερα στυλάτες είναι οι μεταλλικές, χάλκινες βρύσες, που συνδυάζονται απόλυτα με το λευκό μάρμαρο. Πρόσεξε, όμως, να μην το παρακάνεις και βαρυφορτώσεις τον χώρο σου. Μερικές πινελιές είναι αρκετές.

Vintage φωτιστικά

Το vintage είναι και πάλι στη μόδα. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αναδείξεις από τα vintage φωτιστικά, που θα στολίσουν τον χώρο σου. Το σίδερο και ο ροζ χαλκός έχουν πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν την τάση, αλλά και πιο μοντέρνα υλικά, όπως το τσιμέντο, φτάνει το design να είναι vintage. Μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, ανάλογα με την αισθητική και το τι θες να προβάλεις. Τα vintage φωτιστικά ταιριάζουν ιδιαίτερα στην κουζίνα και στο μπάνιο.

Μαύρο-Άσπρο

Η κλασική αντίθεση είναι κυρίαρχη και πάλι. Είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να πετύχεις ένα μινιμάλ στυλ και να δώσεις κομψότητα στους χώρους σου. Η αντίθεση του μαύρου με το άσπρο είναι τόσο αρμονική, που δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία. Το λευκό αποτελεί τον τέλειο καμβά για να δημιουργήσεις και το μαύρο συμπληρώνει με τα απαραίτητα στοιχεία. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για το σαλόνι και το μπάνιο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το δάπεδο.

Διάβασε ακόμη