Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Kate Middleton: Οι αποκαλύψεις ενός royal expert για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

“Είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος”.

Για τους περισσότερους η Kate Middleton είναι μια γλυκιά και ευγενική φυσιογνωμία. Αυτό αποπνέει κάθε δημόσια εμφάνισή της, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, μόνο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είναι μόνο αυτό. Όπως αποκαλύπτει ο Valentine Low στο Page Six, είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ό, “Το ενδιαφέρον είναι ότι, στο παρασκήνιο, είναι πολύ πιο ατσάλινη, πολύ πιο σκληρή απ’ ό,τι νομίζουμε”, δήλωσε ο Low. “Είναι αυτή η ωραία γυναίκα, που ντύνεται ωραία, χαμογελάει ωραία, και προσφέρει αναμφισβήτητα φιλανθρωπικό έργο. Πολλοί θεωρούν ότι είναι μειλίχια”.

Διάβασε ακόμη – Αυτό είναι το serum προσώπου που χρησιμοποιεί καθημερινά η Kate Middleton για ενυδάτωση

Ο συγγραφέας του βιβλίου “Courtiers” αναφέρεται σ’ ένα συγκεκριμένο περιστατικό που είναι ενδεικτικό του σθένους της πριγκίπισσας: όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μίλησαν στην Oprah Winfrey κατηγορώντας τη βασιλική οικογένεια για “κακομεταχείριση”, την Kate Middleton ότι έκανε τη δούκισσα του Sussex να κλάψει πριν τον γάμο της, αλλά και για ρατσιστικά σχόλια για το αγέννητο παιδί τους, το Παλάτι προχώρησε σε μία ανακοίνωση που έλεγε: “Όλη οικογένεια θλίβεται που μαθαίνει το πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Harry και τη Meghan. Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως αυτό που αφορά τα ρατσιστικά σχόλια, είναι ανησυχητικά. Αν και ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, θα ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν και θα διευθετηθούν ιδιωτικά από την οικογένεια”.

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε το φόρεμα της Kate Middleton που φόρεσε στο Wimbledon στην Κύπρο

Αυτή η τελευταία πρόταση, που υπονοεί ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές στη αφήγηση των γεγονότων, αποδίδεται από τον Valentine Low στην Kate Middleton. “Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας θεώρησαν ότι αυτό το σχόλιο δεν θα πήγαινε καθόλου καλά και θα έδινε συνέχεια στη δυσάρεστη κατάσταση με τον Harry και τη Meghan. Όμως, ήταν η Kate που επέμενε ότι αυτή η δήλωση έπρεπε να παραμείνει στην ανακοίνωση ώστε να μη ληφθεί η εκδοχή του Harry και της Meghan ως η μοναδική αλήθεια”.

Όπως θα πει ο συγγραφέας, “η Kate Middleton ξέρει πως μια μέρα θα γίνει βασίλισσα και σκέφτεται πάρα πολύ προσεκτικά τι είναι αυτό που θα εξασφαλίσει σταθερότητα, ασφάλεια και δύναμη στον θεσμό της μοναρχίας. Είναι καλή, έχει πολύ καλή αντίληψη της συνολικής εικόνας, του μακροπρόθεσμου παιχνιδιού”. τι δείχνει.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη