Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Jennifer Aniston: Τα χρόνια που χρειάστηκαν να περάσουν μέχρι να ξεπεράσει τον Brad Pitt

Ήταν μέχρι να γνωρίσει τον Justin Theroux.

Δεν είναι λίγα τα κείμενα που έχουν γραφτεί για το διαζύγιο της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt. Ούτε τα χρόνια που χρειάστηκε για να ξεπεράσει και να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο αγαπημένος της δεν επιθυμούσε να συνεχίσει τη ζωή του στο πλευρό της.

Τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να ρωτούν την ηθοποιό για τη σχέση που πρωταγωνίστησε σε εξώφυλλα αρκετών περιοδικών. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι το πόσα χρόνια έκανε η Jennifer Aniston να το ξεπεράσει, με τον αριθμό να προκαλεί εντύπωση.

Διάβασε ακόμη – Irina Shayk: Οι διακοπές της με τον Cooper εν μέσω του ειδυλλίου με τον Tom Brady

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Wall Street Journal, χρειάστηκαν να περάσουν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της με τον Justin Theroux προκειμένου να αισθανθεί η ίδια καλά. Άλλωστε, όπως αποκαλύπτει στην ίδια συνέντευξη, η σταρ ένιωθε κάπως περίεργα κάθε φορά που προχωρούσε σε μία σοβαρή σχέση.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Charlene: Ο πιθανός λόγος που απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram

“Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε – δώσε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη