Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Πριγκίπισσα Charlene: Ο πιθανός λόγος που απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram

Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό της;

Η πριγκίπισσα Charlene είναι συχνά στο επίκεντρο της προσοχής με τις δημόσιες εμφανίσεις της και τις στιλιστικές της προτιμήσεις. Πολλές φορές όμως ο λόγος που συζητιέται το όνομα της 45χρονης συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου είναι ο γάμος τους. Η 45χρονη μητέρα αυτή τη φορά φέρεται να έχει εγκαταλείψει το Μονακό και να ζει στην Ελβετία.

Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό της στο Instagram

Λίγο μετά τα δημοσιεύματα για τη νέα κρίση στο γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού του Μονακό, η πριγκίπισσα Charlene επανενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram. Ο λογαριασμός @hshprincesscharlene, που μετρούσε 462.000 followers και 96 αναρτήσεις, βγάζει πλέον την ένδειξη: “Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη”.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Charlene: Φήμες την θέλουν να χωρίζει

Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από το παλάτι ή από την ίδια τη Charlene για τον λόγο που συνέβη αυτό. Παρόλα αυτά ο επίσημος λογαριασμός The Princess Charlene of Monaco Foundation παραμένει ενεργός.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση που έκανε η πριγκίπισσα Charlene

H πρώην κολυμβήτρια έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο στο πλευρό του συζύγου της. Οι δυο τους έδωσαν στο παρών στο ετήσιο gala του Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιήθηκε για 74η χρονιά.

Το gala πραγματοποιήθηκε στο Sporting Club Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο που ιδρύθηκε από τον παππού του πρίγκιπα Αλβέρτου, πρίγκιπα Louis to 1948.

Πριν από την ετήσια διοργάνωση του gala του Ερυθρού Σταυρού, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene είχαν κάνει επίσημη εμφάνιση τον περασμένο Μάιο. Το ζευγάρι παρακολούθησε το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry: Πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς την Meghan Markle

Ποιοι άλλοι roayls έχουν απενεργοποιήσει το Instagram τους

Τον δρόμο που ακολούθησε η Charlene έχουν υιοθετήσει κι άλλοι royals πριν από εκείνη. Ένα παράδειγμα είναι η σύζυγός του πρίγκιπα Harry. Η Meghan Markle απενεργοποίησε το Instagram της όταν έγινε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Κάτι που φαίνεται όμως πως θα αλλάξει πλέον αφού έχει ήδη φτιάξει το νέο της account.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη