Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Μαρία Γονατά: Μιλά για τη φιλοσοφία του πολυκαταστήματός της, “House of Angels”

Η ανοδική και δυναμική πορεία της στον χώρο της μόδας.

Η Μαρία μαζί με την ομάδα της, τους Αγγέλους Κύπρου όπως η ίδια τους αποκαλεί, μοιράζεται μαζί μας την ανοδική και δυναμική πορεία της στον κόσμο της μόδας και την φιλοσοφία του πολυκαταστήματός της House of Angels.

Μιλήστε μας για την ιστορία πίσω από το House of Angels. Πως ξεκίνησε και ποια ήταν τα πρώτα του βήματα;

Μπήκα στον κόσμο της μόδας από την ηλικία των έξι ετών στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Έτσι έμαθα με βιωματικό τρόπο τι σημαίνει εξυπηρέτηση, καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και φυσικά τι σημαίνει καλής ποιότητας προϊόν. Με όλα τα εφόδια και τις γνώσεις βάλαμε μπρος να εξελίξουμε την παλιά μας επωνυμία (Georgio) και να της δώσουμε μια θέση στο σήμερα με την φωτεινή ονομασία House of Angels Κύπρου. Ένα όνομα μοναδικό και συμβολικό, γεμάτο αγάπη για όλους!

Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που μπορεί να βρει κάποιος στο House of Angels;

Το Ηouse of Angels είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στη Λευκωσία και διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε γυναικείο, ανδρικό και παιδικό ρουχισμό, καθώς επίσης παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Διαθέτει ολόχρονα σχολικά ρούχα για όλες τις ηλικίες και στολές για επαγγελμα τίες. Επίσης διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε λευκά είδη για το σπίτι. Κάνουμε εκτυπώσεις για στολές εταιριών και σχολείων ανά το παγκύπριο και προσφέρουμε χονδρική και λιανική πώληση σε όλα μας τα προϊόντα.

Διάβασε ακόμη – Νάντια Μπουλέ: Μιλά στην Madame Figaro για το δίπλο της ρόλο στη συναυλία Disney 100

Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας ποια ήταν η ιδέα πίσω από την επιλογή του ονόματος “House of Angels”;

Το συγκεκριμένο όνομα το επέλεξα με τεράστια ευκολία! Πρώτα απ’ όλα είναι προς τιμήν του μικρού μου αδερφού που πολύ νωρίς έγινε άγγελος στους ουρανούς λόγω ασθένειας. Και συνάμα θέλοντας να αντα ποδώσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική μου πορεία έτσι δημιούργησα την φωτεινή επωνυμία House of Angels (Το σπίτι των Αγγέλων Κύπρου). Στόχος μας είναι κάθε επισκέπτης να λαμβάνει όλη την ευγένεια και αγάπη στο θέμα εξυπηρέτηση σε ένα λαμπερό σπιτικό μόδας στην καρδιά της Λακατάμιας.

Διάβασε ακόμη – Η Χριστίνα Τσερκέζη μιλά στην Madame Figaro

Ποια είναι η συνταγή της Μαρίας για να αντιμετωπίζει με επιτυχία τον ανταγωνισμό; Και πως τον διαχειρίζεστε;

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και αγάπη! Ο πατέρας μου πάντα λέει “Όταν το εμπόρευμα είναι ποιοτικό, οι τιμές καλές και το στυλ μοναδικό έχεις την καλύτερη συνταγή επιτυχίας”!

Ποιο είναι το μελλοντικό όραμα της Μαρίας Γονατά για το House of Angels ;

Το όραμα του House of Angels είναι να καταφέρουμε να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σε κάθε άνθρωπο αυτό που χρειάζεται. Με συνέπεια, χαμόγελο και προσωπική φροντίδα, θέλουμε σε κάθε επισκέπτη να αφήνουμε μια γλυκιά και ευχάριστη γεύση. Το HOA μπορώ να πω με σιγουριά είναι το μεγαλύτερο έργο ζωής, αλλά και η σπουδαιότερη πρόκληση της καριέρας μου.

Βρείτε το House Of Angels στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 46 στη Λακατάμια, 2324 και στο τηλέφωνο 22 329066.

Facebook: www.facebook.com/houseofangelss

Instagram: www.instagram.com/houseofangels_cyprus/

Διάβασε ακόμη