Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Νάντια Μπουλέ: Μιλά στην Madame Figaro για το δίπλο της ρόλο στη συναυλία Disney 100

“Θα πω ένα τραγούδι με τον Ben Forster ο οποίος έκανε το ‘Φάντασμα της Όπερας’ του West End”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

100 χρόνια περιπέτειας, 100 χρόνια συναισθημάτων, 100 χρόνια μαγείας Disney! Από την ίδρυση της το 1923, η “Walt Disney Company” έχει ενσωματώσει τη φαντασία, τη μαγεία και τα μεγάλα συναισθήματα σε μια σχεδόν βιωματική εμπειρία. Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με τις ταινίες της. Παιδιά και γονείς γέλασαν παρέα, συγκινήθηκαν, έμαθαν να πιστεύουν στον εαυτό τους και να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2023 παρουσιάζει μια συναυλία που αποτελεί μέρος των επίσημων εορτασμών για τα 100 χρόνια της Disney.

Η Νάντια Μπουλέ ενόψει των συναυλιών για τα 100 χρόνια της Disney επισκέφθηκε την Κύπρο και μίλησε αποκλειστικά στην Madame Figaro για όλα όσα θα δούμε επί σκηνής, τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια αλλά και για τη σχέση που έχει με την κόρη της, Σεμέλη.

Τι σας φέρνει στην Κύπρο;

Στην Κύπρο έρχομαι για τις συναυλίες που θα κάνουμε ενόψει των εορτασμών των 100 χρόνων της Disney στις 25 και 26 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Ξεκινήσαμε το τουρ από την Ρουμανία, κατευθυνθήκαμε προς την Θεσσαλονίκη, τώρα στην Κύπρο και αργότερα Αθήνα. Περιμένουμε όμως να ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί.

Τι σας έκανε να πείτε το “ναι” σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία;

Είναι κάτι μοναδικό. Καταρχάς επειδή από τον καιρό που έκανα το μωράκι μου ήμουν εκτός για 3 χρόνια, τώρα θεωρώ ότι μπορώ να επιστρέψω ξανά. Για εμένα αυτοί οι εορτασμοί ήταν η αφορμή.

Είμαι επίσης πολύ συνδεδεμένη όπως όλοι μας με την Disney. Το γεγονός ότι είναι συναυλίες και όχι παραστάσεις που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, αυτό είναι κάτι που μου δίνει την ευκαιρία να μην χάνω χρόνο από το παιδάκι μου. Δεν μου αρέσει να μην είναι μαζί μου και σιγουρά θα την φέρω και στην Κύπρο.

Τι να περιμένουμε να δούμε επί σκηνής; Μια μικρή γεύση από τα τραγούδια που θα ακούσουμε.

Είναι μια συναυλία υπερπαραγωγή και τα τραγούδια είναι τα πιο γνωστά και αγαπημένα. Η συμφωνική ορχήστρα θα περιλαμβάνει 56 μουσικούς με προβολές που θα παίζουν σε γιγαντοοθόνη με αποσπάσματα από την Disney. Πολλοί καταξιωμένοι τραγουδιστές θα παρευρεθούν, οι οποίοι είναι πραγματικά μοναδικοί και όλοι πρέπει να τους ακούσουν.

Το επίπεδο τους είναι συγκλονιστικό. Τη μουσική παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Μαλισσόβας και πρωταγωνιστούν οι: Ben Forster (“Το Φάντασμα της Όπερας”), Louise Dearman (“Wicked”), Rachel John (“Hamilton”), Luke Bayer (“Everybody’s Talking About Jamie”), Andrian Hansel (“Guys and Dolls”) και εγώ σε διπλό ρόλο, στην παρουσίαση και στο τραγούδι.

Με ποιο χαρακτήρα της Disney ταυτίζεστε;

Δεν ξέρω αν ταυτίζομαι απόλυτα με κάποιον χαρακτήρα, αλλά αυτοί που μου αρέσουν πολύ είναι, της “Εσμεράλδας” από την “Παναγία των Παρισίων”, η “Μικρή Γοργόνα”, η “Mary Poppins” και η “Πεντάμορφη και το Τέρας”. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολύ αγαπημένους μου ρόλους.

Ποιος θα είναι ο δικός σας ρόλος σε αυτή τη συναυλία;

Εγώ έχω διπλό ρόλο, στην παρουσίαση και στο τραγούδι. Θα πω ένα τραγούδι με τον Ben Forster ο οποίος έκανε το φάντασμα της Όπερας του “West End” και είναι ένας από τους τραγουδιστές που θα έρθουν και θα πούμε μαζί το “Beauty and the beast”.

Πως συνδυάζεται την οικογένεια και τα επαγγελματικά σας;

Όπως όλες οι γυναίκες με δυσκολία. Δεν είναι καθόλου εύκολο επειδή έχουν καθημερινές απαιτήσεις και τα δυο. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι όταν είμαι με το παιδάκι μου να είμαι 100% εκεί και όταν είμαι στη δουλειά να αφοσιώνομαι πλήρως εκεί.

Είναι πάντα ένας αγώνας. Από τότε που έκανα παιδί θαυμάζω ακόμη περισσότερο τις γυναίκες που το κάνουν αυτό και ειδικότερα αυτές που έχουν πολλά παιδιά. Όλα στη ζωή είναι θέμα ισορροπιών. Τώρα έχω βρει τις ισορροπίες μου σε σχέση με τη δουλεία και το παιδί.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

Πάντα ο στόχος μου σε ανθρώπινο επίπεδο είναι να είμαι παρούσα σε ότι μου συμβαίνει. Να είμαι εκεί την κάθε στιγμή!

Είναι μια πρόκληση για όλους μας. Αν δεν το κάνουμε αυτό χάνουμε δυστυχώς πολύτιμο χρόνο. Αυτή ήταν και η αφορμή για να δημιουργήσω το Wellbe το οποίο είναι ένα wellness portal που αφορά τη καθημερινότητα μας.

Έχει θέματα που αφορούν τη γυμναστική, τη διατροφή και πολλά αλλά. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή με διάφορους τρόπους όπως για παράδειγμα με διαλογισμό. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό γιατί θέλω να βλέπω την εξέλιξη των ανθρώπων.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Συζητάω διάφορα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου αλλά προς το παρόν δεν θέλω να ανακοινώσω κάτι. Η αλήθεια είναι πως δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή την τηλεόραση καθώς θα ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο. Το έχω καθυστερήσει λίγο είναι η αλήθεια.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσατε μέχρι σήμερα.

Ο ερχομό της κόρης μου, Σεμέλης. Θέλω να της δείξω στην πράξη και όχι στα λόγια πως να διεκδίκηση στη ζωή της αυτά που θέλει να κάνει. Θέλω να της προκαλέσω πολλά ερεθίσματα. Αυτό είναι πρόκληση για μένα.

Ο σύζυγος σας, Γιώργος Ισαάκ είναι θεατρικός παραγωγός. Τον συμβουλεύεστε για τις επαγγελματικές προτάσεις που προκύπτουν; Ποια συμβουλή του κρατάτε;

Τον συμβουλεύομαι για όλα στη ζωή μου όπως και εκείνος. Η συμβουλή που κρατάω είναι ότι σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει κρύβεται από πίσω μια ευκαιρία και πρέπει να ψάξεις να την βρεις.

Οι συναυλίες για τα 100 χρόνια Disney θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25/11 η ώρα 8:00μμ και την Κυριακή 26/11 η ώρα 11:30πμ και 6:30μμ.

Διάβασε ακόμη