Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Gwyneth Paltrow: Tο “μυστικό” για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή

Πώς καταφέρνει η διάσημη ηθοποιός να διατηρεί τις με τον Brad Falchuk.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η Gwyneth Paltrow ακολουθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, έχει ασπαστεί την ζεν φιλοσοφία ενώ μέσω του Goop δίνει συμβουλές για wellness και detox.

Διάβασε ακόμη – Νεκταρία Ζορλάκκη: Φόρεσε τα Eφι party leggings σε έξοδό της

Αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που κρατάει την σχέση της ζωντανή με τον νέο της σύζυγο, Brad Falchuk. Η 46χρονη ηθοποιός η οποία παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών στα Hamptons, παραχώρησε μία συνέντευξη στους Sunday Times εξηγώντας πως δεν μένει με τον σύζυγό της στο ίδιο σπίτι όλη την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, o Brad Falchuk μένει στο σπίτι της τέσσερα βράδια κάθε εβδομάδα και μετά περνά τα υπόλοιπα τρία στο δικό του σπίτι μαζί με τα παιδιά του Brody και Isabella.

H Paltrow εξήγησε πως ακολούθησε τις συμβουλές της “intimacy teacher (σύμβουλος οικειότητας),Michaela Boehm, η οποία της είπε πως αυτή είναι η κατάλληλη μέθοδος ώστε να κρατά ζωντανή τη σχέση της. “Όλοι οι παντρεμένοι φίλοι μου βρίσκουν τον τρόπο που ζούμε ιδανικό και δεν θα τον άλλαζα με τίποτα”, λέει η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που διατηρεί τόσο με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, όσο και με την νέα του σύντροφο, Dakota Johnson, την οποία βρίσκει εκπληκτική.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @gwynethpaltrow

Διάβασε ακόμη